Modrina po úraze

rea92
6. júl 2018

Dobrý deň.
Pred pár dňami ma zrazilo auto, keď som šla na bicykli. Nič vážne sa mi našťastie nestalo, avšak veľmi som si narazila nohu na boku, v hornej časti stehna (ľavá noha).
Veľmi mi to opuchlo a teraz je to celé čierne. U lekára mi povedali, aby som si to natierala Heparoidom. Viete ešte o niečom inom, účinnom, čo by mi na to pomohlo, aby som sa čo najrýchlejšie zbavila bolesti aj nepekne čiernej modriny?

pininka
6. júl 2018

Fuha, moj muz mal nieco take pred rokmi, udrel sa, a az po niekolkych dnoch sa ukazala takato modrina. Tiez sme natierali vsetkym moznym, ale nezmyzlo to skor.

dopepalacinka
6. júl 2018

No najprv prajem skore uzdravenie....mne raz v lekarni poradili ibalgin gel...on je pd bolesti ale pani lekarnicka my povedala ze urychluje aj miznutie modrin....tak skus mne to pomohlo naozaj....

rea92
autor
6. júl 2018

@dopepalacinka veľmi pekne ďakujem. no to mi tiež radila lekárka (heparoid, lioton, ibalgin gel).
skôr som dúfala, či na to neexistujú aj nejaké osvedčené domáce liečenie 🙂

ebi88
6. júl 2018

Ty kks tak taku modrinu som este asi nevidela. A to som si tiez raz narazila tak kostrc ze dovidenia, rit chrbat fialovy, ale toto.. fuh. Skore uydravenie.

jumama
6. júl 2018

Ja som citala ze obklad z cerveneho vina stahuje modriny, ale nemam odskusane.

kikusi
6. júl 2018

@rea92 ahoj 🙂 kup si tabletky eascin urychluje vstrebanie modriny

lucia_r
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia_r
6. júl 2018

Ahoj, pomoze nasvecovanie si lampou Bioptron.

daakotaa
6. júl 2018

@rea92 ja som bola taka modrá po havarke a tiez mi radili len to co si pisala...treba len cas . Skore uzdravenie prajem

lukyazojka
6. júl 2018

Určite natierat lioton gelom , obsahuje viac heparinu ako heparoid..ak je tam aj opuch ,tak na noc octanovú mast studenú z chladničky natrieť, k tomu uživat reparil draže alebo aescin tablety..a je možné že bude modrina postupne cestovat smerom dolu po nohe, bude to trvat aj tri tyždne kým sa taka veľká modrina zahojí

patka24
6. júl 2018

A skusala si uz obklasd z vina?. Me to skratilo dobu liecenia