Dobrý deň.
Pred pár dňami ma zrazilo auto, keď som šla na bicykli. Nič vážne sa mi našťastie nestalo, avšak veľmi som si narazila nohu na boku, v hornej časti stehna (ľavá noha).
Veľmi mi to opuchlo a teraz je to celé čierne. U lekára mi povedali, aby som si to natierala Heparoidom. Viete ešte o niečom inom, účinnom, čo by mi na to pomohlo, aby som sa čo najrýchlejšie zbavila bolesti aj nepekne čiernej modriny?
No najprv prajem skore uzdravenie....mne raz v lekarni poradili ibalgin gel...on je pd bolesti ale pani lekarnicka my povedala ze urychluje aj miznutie modrin....tak skus mne to pomohlo naozaj....
@dopepalacinka veľmi pekne ďakujem. no to mi tiež radila lekárka (heparoid, lioton, ibalgin gel).
skôr som dúfala, či na to neexistujú aj nejaké osvedčené domáce liečenie 🙂
Ty kks tak taku modrinu som este asi nevidela. A to som si tiez raz narazila tak kostrc ze dovidenia, rit chrbat fialovy, ale toto.. fuh. Skore uydravenie.
Ja som citala ze obklad z cerveneho vina stahuje modriny, ale nemam odskusane.
Ahoj, pomoze nasvecovanie si lampou Bioptron.
Určite natierat lioton gelom , obsahuje viac heparinu ako heparoid..ak je tam aj opuch ,tak na noc octanovú mast studenú z chladničky natrieť, k tomu uživat reparil draže alebo aescin tablety..a je možné že bude modrina postupne cestovat smerom dolu po nohe, bude to trvat aj tri tyždne kým sa taka veľká modrina zahojí
A skusala si uz obklasd z vina?. Me to skratilo dobu liecenia
Fuha, moj muz mal nieco take pred rokmi, udrel sa, a az po niekolkych dnoch sa ukazala takato modrina. Tiez sme natierali vsetkym moznym, ale nezmyzlo to skor.