mali ste niekto zlomenu ruku na predlaktí? po aplikacii sadry znicoho nic zmodreli prsty, ma to tak byt alebo je to zle, pri dlahe takisto to bolo, vdaka
Ked su modre prsty, okamzite na pohotovost, nam to prizvukovali na pohotovosti, ked si dcera zlomila ruku
sadra mohla byť dobre daná,ale ruka mohla viacej opuchnúť....nedali lieky proti opuchu? aescín tuším som ja brala....
a dôležité je aby ruka nevisela dole, mala by byť zavesená v šatke, zápästie vyššie ako lakeť
takze sadru jej dali dole, napravali jej ruku lebo bolazle napravena, teraz dali dlahu a o 5 dní znova sadru, to je katastrofa s niektorymi "doktormi"
@lukyazojka jeden doktor jej vravel nech to ma volne bez satky, iny doktor aby to mala v satke no vyznaj sa v tom teraz 🙂
v ktorom mieste to má zlomené?
@lukyazojka predlaktie
samozrejme že v noci nie 🙂, ide o to aby nebola zvesená smerom dole, v tej šatke je podopretá a aj chránená napr. aby niekde nezavadila s tou sadrou.. na spanie si treba nájsť polohu aby ju to čo najmenej bolelo, prípadne trochu podložiť mäkkým vankúšom a aescin je fajn pri zlomeninách na opuch, taktiež Wobenzym, tam treba brat teraz vyššie dávky na úvod, je voľnopredajný, len teraz tie lekárne cez sviatky nič moc
@lukyazojka no teraz ma iba dlahu, az o 5 dni jej maju dat sadru
to je jedno.. sama uvidí že jej bude so šatkou lepšie
@lukyazojka ok vdaka
niet za čo , prajem rýchle uzdravenie 😉
@lukyazojka dakujem 😉
Mojej dcere dávali dnes sadru a prsty urcite nemá modre.Kazali nam cvičiť s rukou.Otvarať a zatvárať zápestie.Raz s palcom v dlani a raz nie.