Moderna - vedľajšie účinky

veron8883
30. nov 2021

Ahojte☺️ včera som bola zaočkovana modernou a v pohode len som sa cítila ako kebyže na mňa niečo lezie ale večer mi scervenela ruka ale len miesto vpichu také svrbenie som cítila . A dnes stále máme svrbenie ale ja mám pocit že mňa už aj na tele svrbí ale žiadne vyrážky ale nemám . Nemali ste to niektorá podobne ? Ďakujem ☺️

mogaa
30. nov 2021

@veron8883 to miest môže byť začervenalé a miesto vpichu ťa môže svrbieť....svrbenie teba s tým nič nemá.....

mogaa
30. nov 2021

*svrbenie tela

veron8883
autor
30. nov 2021

@mogaa ja si myslím že to ja si už aj nahováram . Lebo ja som sa aj bála ☺️

lindous
30. nov 2021

Mne tiež prvé napadlo, že ťa je psychika.. Ako keď sa rozpráva o všiach a človeka začne zrazu svrbieť hlava a všetko.. Len to píšem už sa ošívam 😂 hlavne keď to opisuješ iba ako že "máš pocit, že ťa svrbí"... Skús sa niečím zamestnať, odpútať pozornosť a nemyslieť na to

veron8883
autor
30. nov 2021

@lindous áno lebo mňa začal svrbiet vpich a ja už som sa pozorovala a už celé telo 😂 keď som teraz prestala.na to myslieť zázračné prestalo svrbiet 😂

uhnakova
30. nov 2021

Daj si nejake antihistaminikum, napr. Zyrtec, je aj volne predajny v malom baleni. Ja som mala po ockovani Modernou tiez velký opuch, ktory sa navyse presuval po ruke a velmi svrbel, plus sa mi vysypalo po troch dnoch este aj brucho a tiez mierne svrbelo. Davala som si Zyrtec a ruku som potierala chladivym gelom nastriedacku s protizapalovou mastou. Postupne to odznelo.

lolitha
1. sep 2024

@lindous netrep sprostosti! A teraz dodam svoju skusenost s Covid vakcinou co hovori za vsetko!!! Prisla som na Covid pobocku s tym ci je mozne ze ked mi pichne vakcinu sa zacnem vysypovat!!!Ja som.sa sprosta priznala ze mam v sebe lieky na alergiu!!!Zdravotna sestra nato pristupila ku kamaratke a jej vravi:Tu sa nemusime setrit pichni jej tu najsilnejsiu!!! Ja som ku nej prikrocila a ked som to vypocula ja nesmierna zlost!!!Som alergik a vysypujem sa a to velmi tazko!!! Na koznom mam 12 diagnoz cochvila sa tam.chystam s dalsimi 2 diagnozami!!!Dakujem pekne mam silne svrbenie koze nepotrebujem este vacsie problemy ako mam!!! Ked ma na koznom vidia a vedia ze je tam niekto pritomny s vaznou pohlavnou chorobou okamzite ma posielaju prec!!! V tu chvilu si nemozem ani sadnut na sedadlo !!! Som rada ze ma tak pani doktorka chrani!!!Rovno poviem ze mam pred svojimi chorobami respekt A nijak raz to pokusat nemozem a nechcem !!!Kratko na to som sa vysypala a sla som ku obvodnej Ked tu zrazu ma po dlhsom obzerani oslovila jedna pani s tym ci som aj ja ockovana na Covid?Jej kamaratky a kamarati kolektiv sa dali zaockovat a vsetci do jedneho sa takto vysypuju ako ja!!! Takze tak take bezpecne mate tie svoje vakciny na Covid!!!

lolitha
1. sep 2024

Dakujem neprosim!!!ato moja skusenost hovori za vsetko!!!

lolitha
1. sep 2024

Mate jedno stastie ze sa tu nedaju dat palce dole niektorym!

lindous
1. sep 2024

@lolitha nehovorím, že niekto nemôže mať negatívnu skúsenosť a problémy, obzvlášť, ak ich mal už pred tým, no veľa ľudí to prežilo bez vedľajších účinkov a následkov… nevyjadrovala som sa ku tebe, ale k tomu čo opísala autorka, ktorá nemala žiadny výsyp a tá sama priznala, že keď na to prestala myslieť, tak ju to prešlo 😅 neviem, možno sa nám aj teraz po rokoch ohlási ako nakoniec… ale oki, vyventilovala si sa, snáď ti je lepšie, keď si tuším nemohla spať

lenka123456789123
9. sep 2024

Neviem na čo si to dávate covid už má x variantov na tie nebude reagovať už ani vakcína podporujete len biznis spoločností farma. Vaša vec hlavne nenútit ostatných.

lolitha
10. sep 2024

@mogaa ale ano na vakciny na Covid nespravne vychytali maju silne vedlasie ucinky!!!