Ahojte.
Viem, že tém o operácii prsníkov je tu viac než dosť, ale odpoveď na moju otázku som nikde nenašla, a tak preto zakladám novú.
Chcem sa spýtať, tie ktoré ste už podstúpili úpravu poprsia, hlavne tie ktoré ste to mali na splátky, že či mi to dajú na splátky aj keď som nezamestnaná (na rodičovskej dovolenke) ?
Veľmi by som to potrebovala, pretože mám 23 rokov a po odkojení mojich dvoch synčekov vyzerajú moje prsia príšerne (ovisnuto), cítim sa ako nejaká stará babka. ☹ A moje absolútne nulové sebavedomie a komplexy pri milovaní radšej ani nespomínam.
Keď si vydatá mate spoločný príjem predsa a ten sa berie do uvahy.
Presne, ak si vydata tak ti daju, uz len najst kliniku co to robí. Mne dali na rodicaku auto na leasing. Posudzovali prijem manzelov spolu.
".... ale keby som dopredu vedela čo všetko musím obetovať kvôli deťom, tak by som ich ani nemala...teraz nehovorím o prsníkoch...."
lutujem tvoje deti. keby moja mama taketo nieco zahlasila, tak viac mojou mamou nie je.
velebnosti, du blejt.
@sissy27 tak hej, ak sa nepacia chlapovi, len su zeny, ktore tym trpia a je to dost neprijemne. ale fakt je ako pises, ze na ukor deti a rodiny. je pravda, ze prsia s upravou pockaju, ale vychova a zivenie deti nie.
niekedy si poviem, ze mat take problemy len s kozami, ako by mi bolo 😅
@rea92 mozno pisem nonsens, lebo zijem v zahranici, ale tu je uplne normalne, ze lekarske zakroky su ponukane na splatky, kedze vela ludi nema poistenie. Napr. porod, ocne operacie, zakroky u dentistov...treba si obvolat rozne kliniky a zariadenia, kde ukon robia a priamo sa ich na tuto moznost spytat. No a co si vsetko musela obetovat kvoli detom, k tomu sa radsej vyjadrovat nejdem.
@rea92 ty kokos .. to su silne slova aby si ich neolutovala.. dieta je najvzacnejsi dar .. bud rada ze mas zdrave deti niekto to stastie nema alebo ze vobec mozes mat deti! Kolko parov sa snazi kolko rokov a nemozu mat.. co tam po ceckoch.. si myslis ze my co kojime mame ake cecky? Mam cele brucho sama stria .. cecky ovisnute po pupok zachvilu .. a vies co? Je mi to jedno lebo to vsetko za to stalo...a dakujem Bohu ze moje dieta je zdrave a je tu so mnou.. tvoje deti maju velku smolu ze maju teba..
@petra3312 aj u nas to fici skoro vsade na splatky. uplne v pohode. cetelem, homecredit, quatro. dokonca zubari pomozu aj s vybavenim uveru v banke na zuby.
ja osobne by som do modelacie prsnikov nesla na splatky, radsej by som si sporila. a az po nasporeni, potom. u nas a v CR su tieto zakroky este pomerne lacne.
@tobnuf no a berme to tak, ze su zeny, ktore kvoli rakovine prisli o prsniky, co by tie dali za ovuisnute nase cecky, ze ano.
fakt ako sebavedomie jedna vec, ale ked to nevadi chlapovi, tak sa s tym da zit. tiez mam plan ako si volaco upravit, co uz sa neda inak spravit, ale akosi mam na to cas. a mozno potom cas prejde a ja si poviem ze naco uz 😀 😀
@rea92 Skus Interklinik Ba,zda sa mi,ze tam sa da...
Aach yo..aj ja s nostalgiou spominam na casy, ked mojim prsiam nerozkazovala zemska pritazlivost.Ale holt v tomto je pruroda spravodliva a plati pre vsetky krasky (rozumej cecky) 🙂 rovnako.
Ale aby som zazlievala mojim detom,ze sa postarali o to, aby sa tento proces urychlil?Nikdy v zivote! Chlapi su v tychto veciach dost liberalni.V podstate je im jedno ako to ich ihrisko vyzera, hlavne ze tam nechodi hrat niekto iny.🙂🙂.Ale vazne. Nie som proti pomoci prirode pomocou skalpela, ale az vtedy ked je to naozaj nutne.A uprava poprsia v 23 rokoch tam urcite nepatri.Zacni cvicit, posilnovat prsne svaly a vysledok sa dostavi.Jasne, ze to nebudu vysnivane "pevne trojky", ale aspon budu tvoje vlastne.
Kvôli chlapovi by som v živote pod nôž nešla. Ak ťa bude chcieť opustiť, tak to urobí aj keď budeš mať dokonalú postavu. Myslím, že dosť robíme pre svojich manželov a mnohí to nevedia oceniť. Svoje sebavedomie si môžeš pozdvihnúť aj iným spôsobom, ako plastikou prs.
@rea92 ale keby som dopredu vedela čo všetko musím obetovať kvôli deťom, tak by som ich ani nemala...teraz nehovorím o prsníkoch.... po tejto vete som rada, ze som neni tvoja dcera. fuha... s prepacenim sr.t na prsia, ked na ne nemam. deti su snad dolezitejsie ako prsia. ale asi si potrebujes nimi zdvihnut sebavedomie....
@mawka ja to chápem aj čisto zo ženského pohľadu, aj keď chlap tisíckrát za deň povie "pre mňa si krásna a takúto ťa milujem" tak to proste niekedy nestačí a žena je so sebou nespokojná... Ale keď nepracujem a za svoje nemám ani na nové topánky, tak nešpekulujem nad niečím za 3000€... Takže v tomto prípade buď nech to zacvaká partner / manžel, alebo s tým počkám, kým sa zamestnám a budem mať príjem, vyhrám lotto, zdedím... Rodičák je určený deťom, bodka.
@rea92 vaz slova aby ta nemrzeli... ja som kvoli dietatu trapila 2roky aby som otehotnela, nechcem spominat cim vsetkym som si musela prejst...a dietatko mi umrelo, som mama bez babatka... ale aj tak si poviem ze mi to stalo za to, deti su najvacsim pozehnanim...
skus obtelefenovat kliniky, urcite ti poradia...aj ja tvoj problem vidim inde nez v prsiach...
@rea92 mas pravdu nikdy si tie deti nemala mat. Deti si zasluzia laskavu matku, ktora je rada ze su a nie zensku, ktora napise ze ich nemala mat. Je mi uprimne luto tvojich deticiek. Ani ja so svojou postavou po porode nie som vobec spokojna .. zmenila sa.. prsia sa zmenili samozrejme aj to sebavedomie kleslo trosku ale mam dieta .. moje zdrave dieta a som stastna 🙂 aj s ovysnutymi prsiami a par kilami navyse ..
Mlada baba a uz si chce telo nicit plastikou.. Ved vytunovane prsia nie su vsetko.. Chapem ze telo uz nebude nikdy take ako pred porodom no v jednoduchosti je krasa najkrajsia krasa je prirodzenost... Ja som odrodila jedno dieta brucho uz nikdy nebude take pruzne pevne aj strie mi zostali no mne to problem nerobi. Som rada ze mam zdrave dieta.. Clovek si povie dat si zvecsit poprsie no je tam aj urcite riziko😁
@rea92 ale ty nemôžeš vedieť, či ďalšie dieťa nikdy nebudeš mať. Máš 24 rokov, plodná budeš najbližších 20 rokov a nevieš čo ti život prinesie. Hovorí z teba ľudská nezrelosť, nie si zrelá na deti, na partnerstvo, bohužiaľ. Ženy, ktoré sa rozhodujú pre deti, vedia, že s veľkou pravdepodobnosťou im tehotenstvo a materstvo nezvratne zmení postavu. Samozrejme, nie všetkým, ale treba s týmto počítať. A už nehovorím, že tvoje nevyzreté reakcie čítajú aj ženy, ktoré sa roky márne snažia o deti a dobrovoľne by podstúpili mať do konca života ovisnuté cencúle hoci po kolená pre jedno-jediné vlastné dieťa 😔
@rea92 necitala som celu diskusiu. Ja som si dala spravit prsia ked som bola mladsia od teba (nikdy som to ani na sekundu nelutovala), bola som v BB u Dr. Cervena. Neviem ci to tam robia na splatky, no ak zijes len z rodicaku (tak to pravdepodobne nebudes mat z coho splacat). Radsej odkladaj na skolne pre deti a prsia si daj urobit ked budes zamestnana...
@rea92 no ak nemáš príjem, tak sotva ti dá niekto úver (lebo tým je aj nákup na splátky - splátková spoločnosť zaplatí za teba predajcovi tovar a ty splácaš už spoločnosti, nie priamo predajcovi) a ešte na takú pomerne vysokú sumu, veď z čoho by si to tak asi splácala?? Rodičák je sociálna dávka, nie príjem a je určená na starostlivosť o dieťa, nie na pôžitky rodičov... Nič v zlom, ale teda nech ti nové prsia zaplatí ten, ktorý sa chce s nimi hrať a veľmi dobre by som si rozmyslela, či nebudú moje deti o niečo ukrátené kvôli môjmu plnému dekoltu...