Mizerná imunita

yollanda
28. nov 2016

Co je dobre na podporu imunity? Na homeo neverim a "pripravky" typu imunoglukan nan nepomohli. Dajte tip na nejake babske recepty. Maly ma vkuse impetigo na ustach. Uz 3. X behom 3. Mesiacov

tajomna21
28. nov 2016

@yollanda za mna kolostrum urcite ...

yollanda
autor
28. nov 2016

@tajomna21 pomohlo? Maly byva dost chory, lebo zacal do skolky chodit. Zvladame to zatial bez atb, ale uz je toho dost vela

tajomna21
28. nov 2016

@yollanda u nas ano .... davam preventivne kazdy den od konca septembra ... ked vidim, ze nieco sa blizi, zvysim davky a hned zaberie ... je to tekute, davam mu to do caju, vody, lebo mu to nechuti same ....

yollanda
autor
28. nov 2016

No musim skusit. Cenovo je to ako?

nell77
28. nov 2016

Jednoznacne D vitam,zinok a selen mam to odskusane .pred tym kazde 2 tyzdne syn chory.. teraz podstatne menej...nastartujes viralnu imunitu ..ale treba vytrvat aspon 2 mes...bud solo al. Napr.Arko deffensis kids..kde je to spolu...

tajomna21
28. nov 2016

@yollanda ja pouzivam od LR .. 100% tekute ... http://www.lr-slovak.com/colostrum-1
ak by si mala zaujem, napis IP, dam blizsie info aj ako sa da usetrit

colorina
28. nov 2016

Vraj deti ktore sa narodili cisarskym rezom, alebo tie ktore neboli dojcene maju znizenu imunitu. Cisto zo zvedavosti, je to Vas pripad?

Moj syn mal dlhodobo znizenu imunitu. Do 7 rokov sme boli kazde dva tyzdne doma. Potom nam dali vybrat nosne mandle. Teraz je to omnoho lepsie. Byva chory 1x za zimu, co je uplne neporovnatelne s tym ako to bolo predtym. Ale tiez pije viac vody, a jedava viac ovocia. A moja sestra ma na sebe odskusane a funguje jej, davat do kazdeho jedla, do ktoreho sa to aspon trochu hodi cesnak.

evittam
28. nov 2016

@colorina Našťastie je to naozaj zase len "vraj" a "JPP".....😉
Dcéra je narodená akútnym CR - do dnes ešte nebola vôbec chorá - až na kiahne, ktoré doniesol starší syn zo školy - perfektný priebeh - žiadne teploty, pár vyrážok, do týždňa bola v poriadku. Syn je narodený prirodzene a to isté. Takýchto "vraj" je po internete veľmi veľa - netreba veriť všetkému. To ako sa dieťa narodilo nemá nič spoločné s jeho imunitou....😉

evittam
28. nov 2016

@yollanda Vit.C, D.

colorina
28. nov 2016

moj sa narodil prirodzene a imunitu mal dlho mizernu.. preto ma to zaujima, ci len mi sme divni :D

tajomna21
28. nov 2016

@colorina nesuhlasim s tym nazorom .... moja dcera bola kojena 2,5 mesiaca, chora nebyvala .... ja vobec som nebola kojena a chora som byvala aj byvam velmi ojedinele ....

colorina
28. nov 2016

nemusis, ja ta do neho nenutim, ale teraz neviem ktory myslis 🙂 tak minimalne by sa mali deti kojit aspon 6 mesiacov, vraj aby sa dosiahla najvyssia imunita. Ale svoju rolu urcite zohrava aj genetika, nie je vsetko len o kojeni.

tajomna21
28. nov 2016

@colorina no ze nekojene deti su nachylnejsie na choroby ... podla mna je to hlavne genetika

evittam
28. nov 2016

@colorina Poznám deti dojčené pomaly 3 roky - a furt usoplené a choré......a všelijaké alergie a iné problémy. Takže v tom to určite nebude. Aj keď samozrejme tým nechcem povedať, že dojčenie nemá svoj význam- samozrejme,že má. Ja som obe deti dojčila 10 mesiacov.😉

colorina
28. nov 2016

netvrdim ze kojenie je jediny faktor ktory to ovplyvnuje, ale myslim si ze moze mat na tom podiel

evittam
28. nov 2016

@colorina Áno môže ale nemusí....to je celé.....

sam2
28. nov 2016

@yollanda za mna gel z aloe vera...

A k tomu kojeniu a cisarskemu: syn narodeny cisarskym, kojeny 3t aj s cestou. Chory bol za 3r asi 2x, aj to bolo max 1-2 dni zvysena teplota... nic vazne, nic katastrofalne, imunita ako z ucebnice (tuk-tuk), ale od malicka otuzovany, imunitu ma po otcovi, ktory aj v zime beha v slapkach... takze konikovske a mamilovske prupovidky nebrat doslava ☺️😊

tajomna21
28. nov 2016

suhlasim so sam2 .... aloe vera gel je tiez dobra volba

yollanda
autor
28. nov 2016

Dcera 12x do roka hnisava angina. 2x brane nosne mandle a raz krcne. Odvtedy len 2x do roka sopel. Maly kym nebol v skolke byval chory raz do roka.

lericenkam
28. nov 2016

@yollanda ahoj, môj syn býval často chorý, mal lieky z ORL aj z imuno-alergo ambul.,vitamíny, a nestálo to za nič a keď za 12 mesiacov užíval 10x ATB, prestala som chodiť aj na ORL, aj imuno, prestala som mu dávať akékoľvek "veci " z lekárne a oslovila som juvenológa (študoval na farmaceutickej fakulte odbor liečivé byliny), volá sa Radomír Wojnar, nájdeš ho na net, aj svoje zdravotné problémy som riešila s ním (cysty na vaječníku) už ich nemám, držte sa

silvikeke
28. nov 2016

Ahojte...my to teraz riešime tiež,ale vďaka c,d,zinku,oleja zo žraločej pecene a colostru to celkom fajn zvladame...od marca v škôlke,jedenkrát antibiotiká...nekupovala som od nikoho,hneď som sa zaregistrovala a mám všetko za nákup ,využivam akcie,darčeky a pomohli sme si viacerí v rodine.Poradím....

nuska
19. sep 2018

Za mňa tiež colostrum. Super, po nasadení do 2 dní sú ok. Berieme aj preventívne aloe, cistus, reishi, colostrum tabletkové. Tak na striedačku. Akurát v lete menšia pauza ,ale koncom augusta už dávam. Len všade treba dávať pozor na kvalitu. Za mňa LR vyhráva. Ak chcete, teraz sú nejaké veci aj v akcii, tak napíšte, keďže objednávam tie väčšie balenia, viem dať dobrú cenu.

danielle799
19. sep 2018

@tajomna21 to asi nie je o tom..môj syn kojeny 2 a pol roka a stále je chorý...3dni je v škôlke a hneď chorý a 2tyzdne doma...a to sa opakuje celý rok....ja už som zúfalá....aj cecko berie, aj imunoglukan aj b-komplex....je to na nervy

tajomna21
20. sep 2018

@danielle799 však som písala, že je to vec genetiky, nie kojenia

katka1416
20. sep 2018

Ja davam arko defenses, poradili mi to v lekarni, no momentalne mame crevnu virozu, je to skor dobre na take tie sopliky a kasle, ze to ma lepsi priebeh...

zuzkamargit
21. nov 2018

@danielle799 pridaj mu D-čko, ja davam Kids od Jamieson a ked sa vam opakuju sople, tak pravidelný vyplach s Aliamare a preventívne do nosa sprej Vincentku + môžeš do nej kvapnúť 2 kvapky tea tree oleja

mkado
7. feb 2019

Mamicky ja Vam vrelo odporucam prirodne produkty od firmy Forever. Nielen, ze synovi vyliecili alergicke zachvaty kasla, ale uchranili ho aj pred inhalacnymi sprejmi, ktore mu hrozili. A perfektne mu posilnuju imunitu. Viac skusenosti Vam v pripade zaujmu rada napisem do spravy 🙂