Ahojte ako je to tento rok ak som minulý rok nebola na preventívnej prehliadke u zubára?preplatia to normálne ako keby som bola? Viem že ešte v roku 2022 to bolo možné
Bolo možné kvôli covid opatreniam. No tie už minulý rok neboli žiadne
Nie sama si musíš hradit všetko bohužiaľ tvoja chyba
čo znamena hradiť si všetko? Napr. preventivku? Kolko u vas stoji preventívka? A potom aj ošetrenie ked treba tak platiš sama? Vdaka
Nie budes si vsetko hradit. Ja som si vlani vsetko hradila, moja dr bola dlho niekolkokrat pn a sice som bola u inej dr parkrat koli jednemu zubu ta mi preventivku neurobila. Nejak som to potom opomenula a problem na svete. Vlani ma to stalo asi 200e co este je velmi slusne
@kataina za preventivku som neplatila, osetrenie vsetko sa plati spolu co doplaca pacient aj co inak plati poistovna. Nasa dr bola ustretova, znizila mi cenu kt doplaca pacient.
@selest tiez si myslim ze nepreplatia ani zubnu hygienu ved to tiez patri pod zuby
Vo seobecnej mspriklad treba prehliady vsade sby nieco preplatili.
Nic ti nepreplatia,Covid obmedzenia davno nie su,takze si zaplatis plnu sumu.
Prosiim vas, zubari uz su z 90% s vykonmi mimo ZP, mozno ZP nieco platia deckam do 18.rokov a nad 18. si calujeme sami. To vymyslel dzurinda za jeho 2hovlady, aby si za zuby kazdy platil sam a ZP ostavali nase zdravotne dane na Cyprus. Aj to tak vyzera, bezzuby narod. Nie je tej vlady, ktora by tento dzurindov bullshit zrusila, ked to tak dobre funguje. 🥶
Bohužiaľ všetko musíš platiť ak si nebola.
@slavomira236 hygienu preplatia, informujte na zdr.poistovni.
Ja s tym pracujem, tak viem.
@erikaoli ja som bola min rok a rok pred tým som nemala preventívnu ja som si všetko uhradila sama lebo moja chyba