Milgamma N - recenzie

24. mar 2020

Ahoj aké máte skúsenosti? Pomohlo vám to na bolesťi chrbtice?

eliska13
24. mar 2020

Mne to odporučil neurológ, ale žiadny vitamín, liek Ti nepomôže, keď nebudeš cvičiť, robiť strečing, masáže ...máš diagnozu?

24. mar 2020

@eliska13 ja cvičím každý deň strečing ale zatiaľ úľavu nepociťujem a masáže mam zakázané lebo mi zhoršuju bolesti. Ja mam viacero diagnóz na chrbtici

elenatomasova
24. mar 2020

@lucia851 ja som brala viac než 3 mesiace aj v nemocnici mi to dávali,treba vyskúšať ale treba dlhšie ja som si kupovala s internetovej lekárne tam je to lacnejšie.

24. mar 2020

@elenatomasova pomohlo ti to?

888zuzana
24. mar 2020

@lucia851 ja som tiež brala ale nepomohlo mi to, mne pomohli kvalitné minerály na prírodnej báze. V prípade záujmu mi môžeš napísať do správy, rada poradím.

24. mar 2020

@lucia851 čo máš platničky, výrastky?milgamma je len doplnok skôr pozri podľa diagnózy trakcie, SM systém, vstreknutie ozonu napíš čo Ti je presne

stanulienkat
24. mar 2020

Urcite to pomaha. Regeneruje to nervove spleti. Treba to dlhodobo uzivat. No necakaj,ze ti pominu bolesti,alebo problemy. Je to pomocna liecba. A uz vobec nereaguj na hluposti ako od
@888zuzana . Vraj kvalitne mineraly na prirodnej baze. Tie su len v prirode. Alebo ti bude chciet predaj nejaky fajny herbalife.

24. mar 2020

@luccija výrastky, skoliozu a kyfozu a trochu povysunutu platnicku

24. mar 2020

@lucia851 akú máš váhu?na to len nájsť fyzioterapeuta, ktorý Ťa naučí cviky to, že už je chytena platnička je zle.

888zuzana
24. mar 2020

@stanulienkat čo si ty za osoba, niekto tu prosí o pomoc a radu, tak píšem moju osobnú skúsenosť nakoľko som mala 15 rokov bolesti chrbtice a toto mi pomohlo. Určite, že je najlepšie cvičiť, ale nie každý si na to vie nájsť čas, toto pomohlo mne, tak posúvam informáciu ďalej, lebo o tomto je toto fórum. Keď chceš kritizovať si na zlom mieste. Každý má možnosť sa rozhodnúť podľa svojho pocitu.

24. mar 2020

@888zuzana bolesti chrbtice sú z preťaženia, zlého držania, kto nemá čas cvičiť denne 10-15 min sa môže pripraviť na operáciu platničiek.A to je už zásah môj kamarát ma operovaný každý rok jednu a 30 kg nadváhy tiež hovorí, že nemá čas.Na výrastky, platničky mineraly nepomozu

elenatomasova
25. mar 2020

@lucia851 Aj hej aj keď po čase sa mi vrátila bolesť nôh ktorú mám od poškodenej chrbtice.Mozem sa opýtať na vek?