Mikroskopická operácia platničky L5S1

janicka1988
16. nov 2024

Prosím o radu . Pred 2 týždňami mi operovali mikroskopicky platničku v driekovej časti L5S1 , nemôžem si 6 týždňov sadnúť a vstávam z postele cez brucho na lastovičku . Stalo sa mi to že mi spadol mobil z ruky s potrebovala som ho zdvihnúť zo zeme . Tak som si vystretá čupla a zodvihla sa . Mala som dosť pálenie a bolesť v oboch nohách , doteraz som si ešte nečupla . Mohla som si platničku poškodiť ? Ako ste si zdvíhali predmety zo zeme ? Na lastovičku som to skúšala ale nemohla som sa zohnúť 🥺 . Kedy po takejto operacii ste začali fungovať normálne ? Až po kontrole na neurochirurgii ? Ďakujem za všetky rady ☺️

kacena4
16. nov 2024

mohlo aj nemuselo sa ti nic stat je to vsak riziko ze co ak prave tent pohyb zhorsi zdravotny stav? ja som si po operacii "cupala" cez jedno koleno bolo to menej namahave drzim palcek apropo davala som sa dokopy 4 mesiace na PN

janicka1988
autor
16. nov 2024

@kacena4 a tiež ste mali mikro operáciu či klasickú ? Ale dosť mi teraz tŕpne noha čo som mala poškodený nerv pred operáciou a do toho už týždeň má trápia závraty a bolesť hlavy . Mali ste aj vy take stavy po operacii ?

kacena4
16. nov 2024

@janicka1988 nie mala som klasicku ale dlzku rany mal cca 5cm a nemala som problemy