Ahojte, uz asi 4mesiace mi mika v oku, pravidelne cez den. Prestalo to na 3 tyzdne a vrátilo sa to naspät. Teraz uz trochu citim aj v druhom oku. Beriem magnezium, aj b vitamin forte asi 5mesiacov a nic ☹( mam male deti, takze spanok je taky vselijaky, ale spim o 100percent lepsie ako predtym, ked boli malinke a kojila som. Co to moze byt ?
Dakujem za rady
a co ti dala ?
Mne doktorka odporučila magnezium a tiamín
je to zo stresu a z velkej psychickej zataze..ja to mam tiez.
@petamada hej lenze ako to dat naspät do pohody
nuz ja ked nemam taky stres, neriesim milion veci, nepripustam si, dobre spim, tak to nemam...akonahle nieco vyskoci, tak to mam, to sa podla mna len tak neda ovplyvnit, je to len reakcia tela.
Ja som to mala ked som robila autoskolu, cize uzas. Nakoniec mi zabrala len jedna znacka magnezia, magnerot a vyssie davky B6 (100mg na den, da sa kupit v takej koncentracii, staci 1 tableta denne)
Mne nepomohlo magnezium, ale kvalitny spanok. Ist spat dostatocne pred polnocou, aby bolo hlbokeho spanku co najviac. Ale je pravda, ze pri detoch si velmi clovek nevyberie.
Môjmu bratovi tiež mikalo v oku pol roka, považovali ho už za blázna a potom sa zistilo, že má odtrhnutú sietnicu, takže podrobil sa operácie, a teraz vidí len na 30 percent
Aj mne mika, bola som u ocnej a vsetko ok len mi dala nejake vitaminy