Migrujúca bolesť chrbta

11spido11
2. okt 2024

Ahojte. Nestretol sa niekto s tym ze sa mu mení bolesť chrbta? Konštantne ma boli hrudna chrbtica niekde v úrovni spodných rebier. Občas zosilnie občas ustúpi a ide to do rebier raz do jednej strany a raz do druhej. Vždy tam kde to boli je bolesť cítiť aj pri dotyku dosť silno. Brucho neboli. Niekedy tam ta bolesť doslova zmizne (nie úplne) a rozbolia ma strašne kríze alebo to nejde do krížov ale ide to medzi lopatky pod lopatky. Vždy je bolesť silná len v jednom mieste. V jednom ustúpi v druhom zosilnie. Mení sa to relatívne dosť často. Mal som len RTG chrbtice kde mam skoliozu 1 stupeň a predné a bočné vyrastky na hrudnej chrbtici. Vyšetrenie orgánov mam ok, alergia potvrdená len na kravsku bielkovinu samozrejme to už 3 týždeň nejdem potraviny kde sa nachádza bielkovina, navštevujem fyzio no zatiaľ nejako úspech nevidím. Jedine kedy bolesť ustúpi je keď si ľahnem rovno a uvoľní sa cely chrbát. Nestretol sa niekto s tým?
Prosím odpustite si nejaké blbé komentáre tipu bez k psychiatrovi a podobne. Aj tam už som bol a bez úspechu hlava mi funguje ako ma.

Ďakujem pekne.

lubkovaandrejka
14. okt 2024

@11spido11 Ahoj, nezistil si,z coho to mas? Ja mam tyzden to iste,tak tiez rozmyslam co by to mohlo byt..

11spido11
autor
16. okt 2024

@lubkovaandrejka ahoj. po pol roku napadlo dr mi spravit test na boreliozu a cuduj sa svetu mam boreliozu a ta mi vsetko toto sposobujem podstupujem prave atb liecbu. 🤷

lubkovaandrejka
16. okt 2024

@11spido11 aspon ti konecne zistili,co ti je. A z coho to mas? Z kliesta? Tak ti prajem skore uzdravenie, snad ti to konecne pomoze. Ja tiez rozmyslam ci nemam boreliozu, lebo tie bolesti su nenormalne a vzdy inde.

11spido11
autor
Včera o 04:51

@lubkovaandrejka dufam ze pomoze. Ja som tento rok napriklad kliesta nemal neviem o tom. Len to moze vbtebe ta borelioza ako sa hobori spat dlhu dobu. Ja som na jar ochorel a oslabila sa mi imunita a spustilo sa toto. Presne zak to mam. Bolia ma krize, lopatky, pod lopatkami niekedy trapezy a krk niekedy brucho. Niekedy viac moest naraz niekedy sa striedajú tie miesta