Momentálne som v druhom trimestri. Takmer každý deň za posledný týždeň mám migrénu, včera, dnes. Tá dnešná je fakt príšerná, mám pocit že mi urve dekel :( chce sa mi vracať, hlava sa mi točí, vadí mi svetlo, zvuk, povyb.. Paralen sa bojím že sú len "lentilky"... čo robiť? Mám pocit že "zdochnem". Čo pomáha?
@miirabell ďakujem veľmi pekne, určite vyskúšam. Myslela som, že sa nedozijem rána, ale chvalabohu v noci mi migréna prešla.
@janulka257 ja som mala tiez taketo stavy a pomohol mi paralen, studeny obklad na celo...a to som aj vracala...v tehu mi paralen pomaha, v normale by som si musela dat algifen alebo najsilnejsi panadol
@janulka257 mne nepomahali ziadne babske rady a ani paralen. Vynimocne som si dala algifen. Davaju ho aj v nemocnici a gynekolog nemal s tym ziadny problem, aj napriek tomu ze je zasadne za uzivanie liekov. Povedal ze tie bolesti su horsie pre to babo.
zmerala si si tlak???? maj doma tlakomer a meraj si migreny mozu byt priznakom preeklampsie... alebo len zablokovanej krcnej chrbtice nepodcenovala by som ich
@miriam11 suhlasim, ze nie vsetko ucinkuje na kazdeho. Moj manzel mava silne zachvaty migreny, cely den zvykol byt odpisany a na neho levandula zabrala 🙂 Janulka257 sa pytala co pomaha, nam pomaha toto, tak som to napisala. Ona sama vsak musi vyskusat a zisti co plati v jej pripade a co nie 🙂
@juliet86 vysoký tlak nemám, u mňa štandard do 110/70 😁
no uvidíme, našla som na nete článok jednej lekárky - tak sa vyhýbam telke, mobilu, dávam si striedave sprchy na nohy, masáž čela si robím, veľa pijem, snažím sa trochu cvičiť a zatim som 2 dní bez migrény 😍
@janulka257 levandula. Napr levandulovy olej natriet na spanky ale levandulovy sprej nastriekat na vankus pred spanim.