Zdravím, zažíva niekto aj takú migrénu, že okrem bolesti hlavy v oblasti očí a čela sa mu motá hlava akokeby mal nízky tlak? Doteraz som mala migrénu s aurou na ktorú mi zaberal paralen. Momentálne mám bolesti hlavy a aj sa mi motá hlava. Užila som paralen, ten nezabral a ani panadol migréna. Má niekto takú skúsenosť? Ďakujem.
Ak máš takéto migrény tak by to chcelo aspoň flektor a ideálne lieky od neurologicky
@gabistar mne to trvá aj tri dni a zatiaľ striedam že jeden deň migralgin, ďalší Ibalgin alebo nalgesin, ale ten mi robí zle na žalúdok. Ale, že by bol nejaký z nich zázrak to sa nedá povedať. A dávam si magnézium. Niekedy mi trochu pomôže cola. Chystám sa ale k neurologovi, lebo už to pri bežne dostupných tabletkách nedávam 😔
No a nemôže to byť vertigo?
to môže byť aj z krčnej chrbtice. Moja kolegyňa kvôli tomu raz odpadla, a je PN. Odporúčaný oddych, a že všetko je to zo sedavej práce, práce za PC... krčná chrbtica.. dostala lieky na uvoľnenie - no všetko jej to vrážalo aj do nôh aj do rúk. Odporučili aj masáže, a cvičenie, oddych od PC, mobilu a TV. Takže práca, ktorá si vyžaduje určite pár hodín za pc a sedavá práca spôsobuje tiež bolesti hlavy. My kolegyne sme sa rozhodli, že si doprajeme raz mesačne masáže, aby sme aj my tak nedopadli ako ona.
@gabistar tak ako ked ti zsberie na taku migrenu obycajny paralen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 je to urcite migrena?
Mavam migreny s tocenim hlavy aj s vracanim. Davam si Kinedryl plus Panadol migrena.
@taktotedanie na migreny zaberaju lieky rozne kazdemu. Ak jej stacil doteraz paralen, moze byt len rada. Mne napr imigran a dalsich x, ktore sa davaju priamo do nosa vobec nepomohol. Ale zato, ked si dam v spravnom case ibalgin, tak mi je lepsie
@gabistar na neurologiu si volala?
@taktotedanie áno, bola som u neurologičky a potvrdila mi to už cca 5 rokov dozadu. Avšak takú silnú a ešte aj s točením v hlave som ešte nemala….je to hrozne :(
Už mi to trochu ustúpilo dnes, avšak citlivá som stále na svetlo. Dala som si nalgesin S, stále však nie som ok. Odporučili mi však liek Quarelin. Má niekto skúsenosť?
@gabistar Ano, ja mavam casto točenie hlavy, keď mám migrénu ..