Baby taky trend na tictocu je teraz a velmi to vsetci chvalia ze funguje, zauima ma ci ste niektora skusali.Ponorit nohy do najviac horucej vody ako vydrzite a bolest ustupi? Skusali ste? Som tehotna a trpim bolestami a nemozem zobrat tabletku, tak som velmi zvedava najblizsie vyskusam.
Nesledujem tic-toc ani takéto "trendy," ale viem, že príliš studené nohy (chodidlá, prsty na nohách) mi vyvolávajú bolesť hlavy. Zahriatie v primeranej zdravej miere by nemalo uškodiť. Aj z detstva si pamätám, že sme si pri chorobe máčali nohy v teplej vode so soľou. Určite by som však neriskovala príliš horúcu vodu.
A napríklad Brufen sa v 1. a 2. trimestri krátkodobo v nízkych dávkach v prípade akútnej potreby môže užívať.
tabletku si mozes zobrat aj ako tehotna, Panadol urcite - odporucal mi to aj gynekolog nez sa trapit s migrenou. za istych okolnosti mozes aj ibalgin a pod. Ja by som v tehotenstve s horucou vodou urcite neriskovala.
Citala som, ze moze ulavit striedanie teplej a studenej vody. Na chvilu to mne naozaj pomoze... ale iba par minut. Ako tehotna mozes skusit Panadol ci Paralen, ale 2 tabletky /teda 1000mg), nie jednu.
@natalia_r zober si paralen a vypni telefon a nepozeraj cely den hlupy tiktok bodaj by ta hlava z toho nebolela
Somariny pozeráš. Daj Paralen a choď spať. A pi veľa vody.
@natalia_r mne pomáha umyť si hlavu studenou vodou a vtedy ustupuje bolest , o tomto čo pises som ešte nepočula
Paralen a silna cierna kava nic ine mi lekar nedovolil.posledne dva tyzdne len vdaka tomu prezivam...nevymyslaj a daj si normalne tabletku.
Podľa mňa je to len na také oblbnutie mozgu, ale reálne to vôbec nepomáha. Mne pomôže Cetalgen a voda, to je vec, ktorá mi zaručene odoženie bolesť hlavy a nech pramení z čohokoľvek.
Lebo takéto recepty čo si popísala to je všetko len chvíľkové.
ano funguje to logicky chvilu, nakolo jedna bolest prehlusi inu, ak si zlomis nohu a nasledne pichces do prsta bude ta bolest prst kedze to bol novy podnet...