Ahojte prosím vás idú tieto dve veci do kopy, teda bolesť hlavy silná migréna môžu byť z tlaku, máte niekto skúsenosť? Prípadne čo robíte ak vás zasiahne táto svoj kombinácia?
Ahoj... Nechcem byť strašiak, ale u mňa to prebiehalo tak, že som mala niekoľko rokov neskutočne bolesti hlavy( migrény) a minulý rok mi diagnostikovali vysoký tlak... Dovtedy som mala vždy skôr nízky... Môj dr. mi povedal, že predzvesťou vysokého tlaku sú silné bolesti hlavy... Takže by som skôr na tvojom mieste myslela na to...
@evinku ja mám lieky na vysoký tlak ale nejako mi nič nepomáha a to som už mala predpísané rôzne lieky. Včera som mala napríklad migrenu lebo mám aj svoje dni a a vysoký tlak ten horný som mala 187 ale to prvý krát v živote lebo mi bolo strašne zle dala som si magnézium aj liek a potom mi to kleslo. Ja mám väčšinou problém s pulzom mávam okolo 100, 104, 111. Už u mňa bola kvôli tomu záchranka aj som bola v nemocnici vždy keď mi pichnúť infúzie tak po hodine mi nič nie je, že mi to zábere hneď. Ja mám migrenu len keď mám svoje dni a to je teda extra bolesť neviem či to nemôže robiť aj antika ale zase ju beriem cez 3 roky.
Liecim sa na vysoky tlak a vzdy viem kedy mam vyssi tlak, boli ma neskutocne hlava. Aj lekar - internista mi vzdy hovori ze z vysokeho tlaku bolieva hlava a mozu byt az migreny.
@amarilka26
@evinku
Tak to asi pre mňa není dobrá správa hoci nemusí to byť môj prípad ale mňa v poslednom čase bolieva brutálne hlava až tak že nedokážem nič robiť....ani otvoriť oči
@vanda323 tak ono pricin moze byt vela, vysoky tlak je len z moznych. Treba radsej zajst k dr.
Mojej mame museli dať von maternicu kvôli silným migréna teraz aj keď občas ma migrény ale už je to o dosť lepšie
ano, moze to byt prepojene. Nie kazdy ma migrenu a vysoky tlak, ale byva to (napr. moja mama to tak mala). Ja mam nizky tlak a migreny tiez.
Ja mávam brutalne bolesti hlavy myslím že je to migréna, a keď si odmeriam tlak tak je ok...