Migréna a menštruácia

alenamihal
6. apr 2022

Uz druhy mesiac mam migreny 2-3 dni pred menstruaciou...co Vam pomaha?? Brufen mi to len tlmi ,ale bolest je stale..brrrrr...

dadka128
6. apr 2022

@alenamihal na migrény? Joooj ja mávam také ze až vraciam.. Čipky torecan

kacena4
6. apr 2022

mne len sumatriptan a biologicka liecba ked len 2-3 je to super. drzim palceky. ak to nevies vydrzat smer neurolog

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
6. apr 2022

@alenamihal Tiež mávam pred menzesom migrénu. Pomôže mi dať si Ibalgin, ale hneď, ako to začne. A zapiť colou. (Mávam sprievodný znak migrény zvracanie, tak na to mi tá cola zaberá veľmi dobre. Keď si ju nedám, riskujem, že ten Ibalgin vyvrátim a nezaberie mi.)

alenamihal
autor
7. apr 2022

@kacena4 neurologa som riesila uz davno a vysledok od chrbtice...mala som zablokovany jeden stavec ,ale to mam uz pod kontrolou.cvicky,masaze atd...dlho som mala klud a teraz si myslim,ci to nema nieco s hormonami....ked je to tesne pred menstruaciou a uz aj vek sa tomu asi napomaha ..haha....

alenamihal
autor
7. apr 2022

@dadka128 no ja som tak mala minuly mesiac,ze mi bolo az zle (a to bolo prvy krat ) fuj hnusny pocit ...a to mas kazdy mesiac ???

kacena4
7. apr 2022

@alenamihal ja mam migreny aj na hormonalno podklade vzdy pred menstruaciou a ovulaciou mam zachvaty

sojorez
7. apr 2022

Magnezium 3-4 dni pred zaciatkom a snazim sa dodrziavat pitny rezim. Zatial to zabera.

gondyo
7. apr 2022

Dostatočne veľa piť vodu,žiadne sladené vody,magnézium a vysoké dávky vitC,ak sa dá ideálne vnútrožilovo lipozomálne C...pupalka dvojročná k tomu...

dadka128
7. apr 2022

@alenamihal každý mesiac.. Som rada keď to mám aspoň 1x do mesiaca.. Niekedy aj viac krát záleží aj od stresu.. A k tomu mam aj očnú migrénu vtedy nevidím čisto proste mam pred sebou také niečo ako rozbité s koľko alebo k čomu by som to prirovnala

katka2601
7. apr 2022

@alenamihal ja trpím migrénou dlhodobo, pomáhajú mi už len infekcie almiral

9555058645
8. apr 2022

@dadka128 tie cipky su na predpis ?

dadka128
12. apr 2022