Migréna a liek Quarelin

daranka18
19. apr 2022

Ahojte,mám diagnostikovanú migrénu a neurológ mi predpísal liek Quarelin na skúšku. No keď už cítim že migréna začína vezmem liek a aj tak to prepukne do takej bolesti akoby som liek ani nebrala. Je možné že tento liek mi nezaberá?
Partner má migrénu tiež a má sumatriptan a keď ho vezme ,zaberie mu.

lenkamatkova
19. apr 2022

Mne na migrénu zaberá jedine algifen, ale musím si hod dať včas inak je neskoro a môžem sa od bolesti rovno obesiť. Je možné, že vám quarelin nezaberá. Mne trvalo dlho sa dopracovať k vhodnému lieku aj to som si ho našla sama náhodou, lebo algifen som mala predpísaný na menštruačnú bolesť. Avšak s algifenom treba opatrne....

korra
19. apr 2022

@daranka18 Quarelin mi tiez nezaberal, Cinie (sumatriptan) ano, paradoxne aj obycajny Mig400, ale musim ho nasadit uz pri aure, obcas sice citim bolest hlavy, ale je to znesitelne, dokazem "fungovat"

zuzahajdulka
19. apr 2022

@daranka18 ja zijem len vdaka Quarelinu. Ale mozno su u vas ine spustace, ine receptory a zaberie iny typ ucinnej latky.

kiki68
19. apr 2022

@daranka18 ja som brala quarelin este ako 13rocna, potom to zmenili za maxalt, ten maxalt bol o dost lepsi. Nastastie mi migreny v 23 presli