Micetal sprej na seboreu

13. júl 2022

Ahojte. Včera som bola u kožnej a predpísala mi micetal sprej ma seboreu čo mám vo vlasoch nad krkom. Čítala som samozrejme príbalový letáčik kde je písané že to môže svrbiet. A aj svrbí a strašne veľmi. Celú noc som nespala a celý deň ma hrozne tie miesta svrbia. Tento sprej používam aj na chrbát tam mám kvasinky a vôbec ma tam nič nesvrbi. Koľko dni to bude svrbiet? Mam chuť to vysadiť. Dneska som volala do ambulancie ale nikto nezdvihol. Dakujem za rady.

zlatusik2
5. okt 2022

Ahoj,chcem sa opytat ci si nejak pokrocila a ci ti to pomohlo.Ja mam tiez kvasinky na chrbte a kozna mi predpisala tento sprej.Chrbat ma nesvrbi,ale vo vlasoch a hlavne vzadu na zatylku sa vkuse skrabem a pritom tam kvasinky nemam....kupila som si Nizoral sampon,teraz druhy den skusam...tak by som rada pocula ci ti to pomohlo.Jednak na ten chrbat a na vlasy? Dakujem.

autor
6. okt 2022

@zlatusik2 Ahoj 🙂 ja som to viac nevydržala na vlasy som to použila iba 3 krát. Kúpila som si šampón Vichy dercos DS a super.
Chrbát som micetalom striekala mesiac len kým sa to opali to bude trvať ale nerozsiruje sa mi to ďalej 🙂 a vyhýbala som sa miestu pri hlave aby to nesvrbelo

zlatusik2
6. okt 2022

Dakujem Ti velmi pekne.Si zlata,ze si sa ozvala.Idem teda bojovat 🙂