Ahojte. Včera som bola u kožnej a predpísala mi micetal sprej ma seboreu čo mám vo vlasoch nad krkom. Čítala som samozrejme príbalový letáčik kde je písané že to môže svrbiet. A aj svrbí a strašne veľmi. Celú noc som nespala a celý deň ma hrozne tie miesta svrbia. Tento sprej používam aj na chrbát tam mám kvasinky a vôbec ma tam nič nesvrbi. Koľko dni to bude svrbiet? Mam chuť to vysadiť. Dneska som volala do ambulancie ale nikto nezdvihol. Dakujem za rady.
@zlatusik2 Ahoj 🙂 ja som to viac nevydržala na vlasy som to použila iba 3 krát. Kúpila som si šampón Vichy dercos DS a super.
Chrbát som micetalom striekala mesiac len kým sa to opali to bude trvať ale nerozsiruje sa mi to ďalej 🙂 a vyhýbala som sa miestu pri hlave aby to nesvrbelo
Dakujem Ti velmi pekne.Si zlata,ze si sa ozvala.Idem teda bojovat 🙂
Ahoj,chcem sa opytat ci si nejak pokrocila a ci ti to pomohlo.Ja mam tiez kvasinky na chrbte a kozna mi predpisala tento sprej.Chrbat ma nesvrbi,ale vo vlasoch a hlavne vzadu na zatylku sa vkuse skrabem a pritom tam kvasinky nemam....kupila som si Nizoral sampon,teraz druhy den skusam...tak by som rada pocula ci ti to pomohlo.Jednak na ten chrbat a na vlasy? Dakujem.