Mezoterapia, injekcie do hlavy kvôli alopécii, máte skúsenosti?

isabellaswann
10. dec 2019

Ahojte, trpim androgennou alopeciou, chybaju mi estrogeny... skúsila som kadečo... plesiny na mojej hlave su väčšie a väčšie, čítala som veľa článkov o mezoterapii, kde vlastne vstrekuju do hlavy injekciou nejake peptidy..
Moja známa na tom bola, zobrali jej krv zo žily, dali to do nejakého stroja ktorý roztriedil krvinky alebo čo, a potom jej tu odobratu časť pichali do hlavy, 13 injekcii.... vraj sa na také sedenie ma chodit 3x po pol roku a potom koniec, prosím ma niekto skusenosti? Koľko to stojí u nás? Moja známa si to robila vo svajciarsku za 300chf

kittykat22
10. dec 2019

@isabellaswann pozri si mediest.cz - je tam o tom aj video. Myslim informacne - budes vediet co cakat - pani trpela tiez niecim a tam jej pomohli. Pozrela som si to na ista - tak preto viem, ze to tam je 😀 Je to dobra sukr. klinika - urcite vedia o com pisu, mam s nimi dobre skusenosti.

monky123
19. máj 2020

@isabellaswann ja momentálne podstupujem mezoterapiu keďže som po pôrode prišla takmer o 2/3 vlasov. Mala som plesiny a obrovské kúty. Mám za sebou už 4sedenia.

sofkabarbie
9. okt 2024

Prosim nejake aktualne skusenosti?