Metóda podľa Schrottovej na skoliózu

pepapo
15. feb 2024

Ahojte, prosim vie mi niekto poradit odbornika na Schrottovu metodu v Bratislave a okoli, kvoli cviceniu na skoliozu pre dceru. dakujem

erikazefi
5. máj 2024

@pepapo aj ja som sa na to pýtala a nič… ideme vyskúšať SM systém v Bratislave

pepapo
autor
5. máj 2024

@erikazefi nasla som sylvorehab vo vajnoroch tak pojdeme skusit

erikazefi
5. máj 2024

@pepapo dajte potom vedieť dakujem

erikazefi
7. máj 2024

@pepapo dobrý deň mozem sa ešte spýtať koľko ma dcéra rokov a akú skoliózu? Dakujem

pepapo
autor
8. máj 2024

@erikazefi 14 rokov a skoliozu zistenu pred dvomi rokmi cca 26st…ale zdviha sa jej rameno jedno vyssie a svalovy val na jednej strane chrbta velky

erikazefi
12. máj 2024

@pepapo 😞 naša ma 11 skoliózu jej zistili pred rokom typu S mala 21 stupňov, chodievali sme cvicit k fyzioterapeutke a doma cviky čo nám ukázala každý deň ale bohužiaľ nepomohlo po 9 mesiacoch zhoršenie na 28 stupňov. Tiež ma val na jednej strane v predklone to je vidieť v stoji ani moc nie.Tak sme teraz začali ten SM systém v Bratislave. No uvidíme…

blondiss
23. sep 2024

@pepapo my chodíme do Szabo rehab v Dunajskej Strede. Majú aj FB stránku. Pani má nato certifikát. Po polročnej kontrole doktor povedal, že sa jej skolioza stabillizovala.

michaela4242
23. nov 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, či ste niekto našli kliniku ktorá cvičí touto metódou? Viete mi odporučiť? Pripadne máte nejaké skúsenosti? Vďaka

sunsflower
8. dec 2024

@michaela4242 ja sa už pol roka snažím nájsť niekoho v BA, kto cviči schrottovej metódu, ale márne. Vygooglila som, že Andrej a David Bartaloš majú certifikát na túto metódu https://www.scoliosis-rehabilitation.com/depart...
V minulosti robili functional patterns, teraz Nubound. Ale nemaju ziaden web, len na instagrame par info... Este som sa neodhodlala vyskusat u nich s dcerou trening