Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť po druhom pôrode sa mi spravili na nohách metlickove žilky používam aj krém na zmiernenie viditeľnosti ale zatiaľ není nič vidieť že by to zmiernilo vedeli by ste mi poradiť za každú radu ďakujem som trochu z toho nešťastná
Och mne keby sa po tehotenstvach spravili len metličky... Ja mám riadne vystúpené kŕčové žily ešte aj k tým metličkam 🙈 Každopádne viem, ako to prekáža... Tiež mi zatiaľ nič nezabralo, neriešim to už 🙂
@pupetko263 mne zabral aescin a ascorutin. Sla som na operaciu a kazáli mi brat tieto 2 doplnky, po operacii som si az vsimla, ze mi takmer zmizli metlickove zilky.
@mirka136 prosím vás a nepamatate si náhodou, ako ste brali tie tabletky, či napríklad 3x denne? Ďakujem
@sandra92241 10 dni pred operaciou 3xdenne (oba doplnky), po operacii presne podla pribaloveho letaku. Myslim, ze sa to znizilo na 2x a brala som az do zahojenia ran cca 3-4tyzdne.
@pupetko263 ziaden krem nezabera.mam ich aj ja .jedine injekcne to dat odstranit alebo laserom.vyhladaj nejaku lekarsku kozmetiku alebo esteticku kliniku alebo to nechaj tak.zvyknes si casom 😏