Metličkové žilky na nohách

jakubjakovae
20. apr 2018

Prosim vas..trápia ma metlickove žilky na nohách..nemam ich zas tak strašne vela...troška na stehnach..a na jednej nohe pod kolenom....tie su uz občas aj bolestive....pozerala som nejake plasticko-esteticke kliniky..žeby som si ich dala odstrániť tam..pocula som niečo ..ze ich odstraňujú laserom....mate s tym niektorá skúsenosť?alebo niečo iné..čo vam pomohlo...dakujem

deti95060810
20. apr 2018

laser .... nič to nie je, nemáš sa čoho báť. akurát zaplače peňaženka, ale inak v pohode...🙂

0hatatitla0
20. apr 2018

s laserom skusenosti nemám, mne ich odstranovali injekcne...a nikdy viac. iba sa mi to zhorsilo. Povodne som chcela laser, ale ma lekar odhovoril, ze injekcne je to ucinnejsie a omnoho lacnejsie..

viera77
20. apr 2018

Injekcne je to sice lacnejsie, ale pre mna doslova mučenie, a to mam vysoky prach bolesti...u mna nikdy neslo o par ziliek, ale komplet cele nohy a to mnozstvo vpichov sa nedalo ani spocitat. Vzdy som z ambulacie odchadzala ubolena, vystresovana a spotena ako teľa. Po poslednom raze som si povedala dost, nestoji mi to za to, nohy mam aj tak napriek operaciam krcovych zil a sklerotizaciam metliciek na pohlad aj tak jednu velku hrozu, ale mi je to uz jedno....tie metlicky sa aj tak budu tvorit stale a na inych miestach, vo vela pripadoch je to len dedicna zalezitost...a ak sa v buducnosti este rozhodnem pre odstranenie metliciek, tak urcite uz zvolim inu "ludskejsiu" metodu.

jakubjakovae
autor
20. apr 2018

Injekcne myslite sklerotizaciu? O nej som moc nepočula dobre recenzie....
@viera77. A ludskejsia metoda je aká?

viera77
20. apr 2018

@jakubjakovae injekcna metoda je sklerotizacia...a ludskejsia? este neviem, zeby ten laser? ale verim, ze do buducnosti budu vymyslene aj ine, menej bolestive metody, pri ktorych vykonavani clovek az tak netrpi.

janjan1
20. apr 2018

Ahoj, najprv by si mala ísť k dobrému lekárovi, čo robí viacerými sposobmi a vie ti aj poradit, ja som bola už dva krat operovaná, každánoa inou metodou a červené žilky mi potom dosklerotizoval. je to nepríjemné no dá sa to vydržať, a zaleži aj aky lekar ti to učite urobí. Mamina bola u inej doktorky a ma to zle. Ja som spokojná, som 2 roky po operacii a žiadne nové sa nevyskytli

deti95060810
20. apr 2018

@jakubjakovae ľudskejšia? laser...nič necítiš....si pri vedomí, niečo ti pichnú, aj si podriemeš - ale to nevadí...

simca06022011
23. apr 2018

Treba ti hlavne sono a vyšetrenie. Potom uvidíš, mne cievny lekár povedal že odporúča vybrať celú jednu zilu/ resp. Ju sklerotizovat nejak a potom že tie metličky sa poriesia raz dva, inak sa mi budú robiť stále...ale ak má niekto nábeh na kŕčové žily tak po zákroku sa.zvyknu robiť zase...

ondrulka
28. apr 2018

Ahojte, trápia ma tiež metličky na stehnách a chcela by som sa ich zbaviť. Viete mi niekto poradiť niečo okolo Malaciek, Stupavi či Senici? 😊

jakubjakovae
autor
28. apr 2018

@ondrulka ja som sa objednala na laser do ziliny..tak som zvedavá....

0hatatitla0
3. máj 2018

@jakubjakovae poradím ti aby si si odfotila stav pred a po....mne síce nerobili laser, ale mám to horšie ako predtým... keby som mala foto idem na reklamáciu 🙂

jakubjakovae
autor
3. máj 2018

@0hatatitla0 robili ti sklerotizaciu?po nej ize ostávajú modriny..ja si idem zatial jednu nohu..uvidim ako dopadnem..a ak tak sa objednam aj s druhou

jakubjakovae
autor
3. máj 2018

@deti95060810 ty si bola na laser metlickovych ziliek? Ake si to mala po zakroku...ake to mas teraz.....

0hatatitla0
4. máj 2018

@jakubjakovae áno sklerotizaciu. Bolí to dosť ale keby mal človek z toho aspoň nejaký efekt tak to vydrží, ale ostali mi okrem žiliek aj modriny. Robili mi to tiež v Žiline. Ku komu ideš ?

jakubjakovae
autor
4. máj 2018

@0hatatitla0 dermapoint ....len idem skusit laserom..kedze na sklerotizaciu som nepocula dobre ohlasy

0hatatitla0
4. máj 2018

Áno , dermapoint - tam som bola ... už tam nepôjdem 🙂. Ale nechcem ta strašiť, lebo neviem ako laser... daj potom vedieť. Kedy máš termín?

evaachesa
4. máj 2018

@jakubjakovae laser ich krasne odstrani ... doslova miznu pred ocami 🙂 jednoznacne odporucam ... tiez sa este chystam kedze mi neodstranili vsetko ale to asi az po lete

jakubjakovae
autor
5. máj 2018

@evaachesa jej..ďakujem..ste ma potešili..ja si tiež chcem zatial dat do poriadku len jednu nohu..a cez zimu druhu....tiez to nie je cenovo lacne

jakubjakovae
autor
5. máj 2018

@0hatatitla0 14.5. .uz dost neskoro...ale slnit sa urcite nebudem toto leto kvoli mojej praci...tak som zvedava ako to bude vypadat

0hatatitla0
6. máj 2018

@jakubjakovae daj potom vediet.... možno sa ešte odhodlám 🙂

evaachesa
7. máj 2018

@jakubjakovae ono ak ixh nemas vela tak to nebude take drahe ... mne robili obe nohy po stranach...no ja som mala dost velku plochu takze ani uplne vsetko som si nedala naraz a cca asi 250 som platila ...ale nie som si uplne ista ..uz si sa informovala kolko budes platit?

jakubjakovae
autor
7. máj 2018

@evaachesa tak ,ked som tam volala...som sa opytala...ze kolko asi to bude stáť... A slecna mi povedala.len toľko,že jeden vpich stojí 1euro....
Tak vôbec neviem kolko ma to vyjde...ale chcem si zatiaľ len jednu nohu...a kedy si to bola robiť...a ako vypadaju tvoje nohy teraz..nevratilo sa ti to?

evaachesa
7. máj 2018

Hmm ale ty nejdes na laser? Tu injekcnu metodu vela bab neodporuca .. vraj to bolo potom este horsie ... laser je lepsii ... mne odstranilo tie zilky co mi robili ale mam este ine co si musim dat odstranit ... je to o dost lepsie takze uz som to neriesila ....ale tuto zimu pojdem

jakubjakovae
autor
7. máj 2018

Ja tomu asi nerozumiem...laserom ti to ako robili.....

evaachesa
7. máj 2018

@jakubjakovae tuto mas popisane ako sa to robi laserom a ako injekcne, ako aj vyhody pouzitia laseru
http://www.dermapoint.sk/odstránenie-cievok-na-...

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
7. máj 2018

@jakubjakovae neviem preco nezobrazi celu url tej stranky .. chod na dermapoint.sk -> Laserova medicina -> Odstranenie cievok na nohach a tam mas info 🙂

jakubjakovae
autor
7. máj 2018

@evaachesa presne tam som pozerala...laserova operacia metliciek na nohach .....a zle som napisala...1 impulz stoji 1euro..no ved uvidim...co mi budu robiť..potom sa ozvem....ako to dopadlo.

amilinka
27. sep 2018

@jakubjakovae ako ti dopadlo to odstranenie, si spokojna?

puncula1
19. mar 2021

@evaachesa dobry.chcem sa opytat ten laser na metličky vam pomohol? Bola som na sklerotizacii a mam to este skaredsie.chcem vyskusat laser mam na stehne vo velkosti dlane velky flak metliciek a členok chodilo cele.je to skarede.napisete mi kolko to stoji.kolko ste zato vycalovali.ja si potrebujem odstranit tie dve skarede miesta.no 1000e odmietam dat zato.vopred vdaka