Ahojte, dnes som ocakavala menzes, ale potom som sa pozerala do kalendara zistila som, ze mi tyzden meskaju. Urobila som si test, ale uplne cista jedna ciarka. V decembri som vynechala antikoncepciu, mavala som pravidelne na de, plus minus jeden den. Neviem preco mi meskaju. Na zaciatku cyklu som bola chora a po antibitikach som mala intimny zapal, iba vonkajsi. ale nebrala som ziadne lieky, preslo to za 3 dni cca. Ale v minulosti mi nikdy ziadna choroba neposunula menzes. Naposledy mi meskali tyzden pred 8 rokmi cca. Nechcem hned utekat k lekarovi, nemam ziadne problemy, vytok, nic. No kolko je maximum co mam cakat? Este dodam, ze ster mi robili v january a bol negativny. Fakt sa bojim, z akeho dovodu mi meskaju. Prosim hlavne ma velmi nestraste 🙂
@misskate1 Ahoj, príčin prečo ti mešká menzes môže byť veľa...Radšej choď k doktorovi, tu ti nik nenapíše prečo ti týždeň mešká menzes...
Ja som tiež brala HAK 3,5 roka, no vysadila som ju lebo sme sa s priateľom (dnes už manželom) rozhodli založiť rodinu a chcela som čo najdlhšie nebrať HAK keď otehotniem. Po vysadení som asi cca 4 mesiace dostala menzes aj keď bol strašne nepravidelný. Po 4 mesiacoch neprišiel vôbec, no tehotná som nebola, tak som šla za doktorom. Predpísal mi tabletky (clostelbegyt a duphaston) a tiež som chodila na "vyvolávačku" aby mi vôbec menzes prišiel. Liečila som sa asi 6 mesiacov. No liečbe som otehotnela a dnes som už šťastnou mamičkou 5 ročnej dcérky, 2 ročného synčeka a v októbri k nám pribudne ďalšia princezná 😉