Meškanie menštruačného cyklu

lenkademka
18. feb 2015

Ahojte dievčatá chcela by som sa s vami poradiť a pripadne zistiť či ste mali podobné problémy ako ja. dnes mi už mešká menštruácia 22 deň. Robila som si už 5 tehotenských testov ale všetky mi vyšli negatívne. Nerozumiem tomu. Dnes síce idem už aj svojmu lekárovi sa ukázať ale neviem čím by to mohlo byť. Začala som síce aktívnejšie cvičiť 4 x do týždňa v posilovni a tiež som trochu upravila stravu brala som mesiac diétu na báze sacharidových vĺn ale niekedy som to aj porušila. Priznávam že mám aj teraz viac stresujúce obdobie, ale pred tým sa mi niečo takéto nestalo , že by mi toľko meškal menzes. Čo si o tom myslíte? Myslíte si že by som mohla byť tehotná aj keď mi vyšli všetky tie testy negatívne. Dnes ráno som si robila posledný test a nič. Bolesti nemám. Ďakujem Vám za všetky vaše skúsenosti či rady.

fildusko
18. feb 2015

Ahojte,ja mam tiez podobny problem,prestala som brat antikoncepciu,akonahle som ju vysadila,zacala som ma navaly a tento mesiac som uz menzes vobec nedostala .Meska mi tyzden,vobec mi to nedoslo,hoci predtym s tymi liekmi som ju mala pravidelne na den!Neviem,ci je mozne,ze idem do prechdu ci je to len kvoli tym vysadenym liekom,ktore uz nechcem brat dalej.Ak mate niekto skusenost,poradte,prosim...K zenskemu idem az v marci..tehotna by som nemala byt,lebo davame pozor...Dakujem za rady,pekny dnik

nutrimas
19. feb 2015

@lenkademka Ak by sa vylucilo tehotenstvo, odporucame na zharmonizovanie hladiny hormonov jeden z ucinnych prirodnych prostriedkov - Pupalkovy olej. Je napomocny pri roznych "zenskych" problemoch ako nepravidelna, bolestiva menstruacia, ovulacia, cysty, myomy, menopauza a pod.
Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

fildusko
19. feb 2015

😉 Aj ja dakujem,dobra rada nad zlato!

labelo
26. feb 2015

baby ja som mala posedný menzes 17.11.14, v januári som si robila 6 testov všetky boli neg.,tak som išla k lekarovi na vyšetrenie,vyšetril ma,robil aj vzorku z krvi tehotná som nebola,robil mi aj hormonálne testy a ok,pichol mi vtedy agolutin cca po dvoch týždnoch menzes prišiel 24.1.15 a trval dlhšie ako normláne,ale teraz som mala dostat menzes 21.2. a zase nič čiže 5 dní mešká,styk som nemala, mám už tretí den len taký hlien,mám ešte počkat alebo zase ist k lekárovi?

fildusko
26. feb 2015

@labelo Ahoj,ja tiez stale nic,ale som objednana k lekarovi 5,3,,tak uz to pockam,tiez som si robila test a je to ok...asi by som na Tvojom mieste este chvilku pockala,lebo je to len par dni...ja som mala menzes este 16,1, a ten dalsi mi neprisiel,takze mam meskanie skoro 2 tyzdne,ale k lekarovi mozem len raz do roka,kvoi poistovni...skus mozno pockat este par dni....a nemoze to byt u Teba prechod??Ja tiez uz rozmyslam aj ohladom seba..ci len kvoli liekom alebo ci to nebude prechod..tak drzim palce a daj vediet..pekny dnik

labelo
26. feb 2015

@fildusko no ved kvoli tomu prechodu mi robil tie hormonalne testy a boli ok

fildusko
26. feb 2015

@labelo Aha,tak to som nepostrehla..tak to som zvedava,ako pochodim ja toho 5,3,..tak drzim palce,aby si to mala v pohode a ja som zvedava,co ja???Preco stale nic??Tak u mna to asi bude tymi vysadenymi antik,tabl..uvidime...

lenkademka
autor
7. mar 2015

Ahojte ja som tiez este menstruaciu nedostala naposledy mi zazala 31.12.2014. Bola som aj u lekara ale z krvi sa mi tehotenstvo nepotvrdilo tak sme sa dohodli ze este pockame nech mi to pride samo, ale uz som z toho dost nervozna. Aj mi robil somo a zdalo sa mz ze mam cystu mozno na pravom vajecniku ale to mi vie zistit az z testov na druhy az stvrty den menstruacie. Tak cakam. Co by ste mi poradili mam uz ist radsej na vyvolavacku aby mi prisla menstruacia ci este pockat. Dakujem za rady a nazory.

labelo
7. mar 2015

@lenkademka ja som mala uplne to iste ako ty tiež mi bral krv, nebola som tehotna a vyvolavacku mi pichol hned nečakala som,horšie je,že som po vyvolávačke mala menzes 24.1 a teraz zase nič už mi znova mešká 10 dni a už dva týždne som mna vyteká len hlien,nechapem opat musim naklusat k lekarovi

lenkademka
autor
8. mar 2015

@labelo no uz som z toho riadne nervozna, tiez to mas asi dost komplikovane . Ja pojdem v stredu na vyvolavacku a uvidim co mi povie lekar . Ved budem priebezne informovat.

lenkademka
autor
10. mar 2015

Ahojte chcem sa Vás ešte opýtať, že aký mate názor či skúsenosti na vyvolávaciu injekciu na spustenie menštruácie ? Myslíte , že je lepšie si to dať vyvolať , alebo nech to radšej príde samo ? Mešká mi to už 7 týždňov a tehotná nie som .

fildusko
29. mar 2015

@lenkademka Ja si osobne myslim,ze radsej nech to pride prirodzene..ked vies,ze nie si tehotna..ja by som asi pockala..

lenkademka
autor
29. mar 2015

@fildusko ahoj nakoniec som isla na tu vyvolavacku bola som vo stvrtok ale myslum te to aj tak nedostanem lebo lekar ked ma vysetrival cez sono pivedal ze mam sluznicu dole a to jev tedy ked nemas prave dostat mestruaciu pocas cyklu... Tak uvidim mozem len cakat ... Snad pride coskoro lebo ut su to 3 mesiace a necitim sa dobre vo svojom tele .

kveti1
29. mar 2015

no dava sa aj alchemilkovy caj pije sa rano a vecer vrecusko caju 😉