Meškajúca menštruácia po vysadení antikoncepcie a alchemilka

susy999
25. máj 2014

Ahojte 🙂 takže antikoncepciu som brala skoro dva roky a rozhodla som sa s tým skoncovať. Menštruáciu som mala dostať pred 10 dňami no nejak neprichádza. Aj pred braním HAK som ju mala nepravidelnú a dlhé cykly- 30 dní a vyššie. Bolesti v podbrušku mám no menzes nikde :/ K lekárovi nechcem ísť hned a dalším problémom je to že o dva týždne odchádzam na tri mesiace do zahraničia aby som si niečo zarobila. Takže neviem čo by robil s liečbou. či mám ísť radšej k nemu ? Vyskúšala som alchemilku, pijem ju od včera, neviem v akej fáze cyklu som. ovuláciu som mala zrejme posunutú o týžden aj si niesom istá. Možem ju piť teda píť dalej ?

dzema03
25. máj 2014

ahoj susy999, a vylúčila si či nie si tehotná? ak nie si tie bolesti v podbrušku môžu znamenať aj zápal mala by si ísť k lekárovi, hlavne ak odchádzaš preč. tie cykly som aj ja mala také dlhé, to je u niektorých žien normálne. čo sa týka alchemilky tá je dobrá na regeneráciu maternice a uvoľnuje kŕče pri menštruácii, prečítaj si článok na nete :
http://bylinky.nazdravie.sk/sk/alchemilka-zltoz... , na tejto stránke je to dobre popísané, ale na tvojom mieste by som predsa len išla k lekárovi. 🙂

susy999
autor
25. máj 2014

@dzema03 jeden test som si urobila tento týžden v stredu, vyšiel negatívny 🙂 s priateľom sme sa dvakraát milovali s pezervatívom no aj maličkú chvíľočku bez neho. Tak pojdem k nemu niekedy v priebehu týždna

susy999
autor
25. máj 2014

a dakujem za stránku 🙂