Den pred očakavanou menštruaciou som ochorela, 4 dni som ležala s horučkou. Tlačili sa mi naraz dva zuby mudrosti, zapalene hrdlo, velke uzliny, zapal dasien..
Už som vpoho, ale menštruacia neprišla, dnes meška 15 den. Mate niektora takúto skusenosť? Čítala som, že sa to po chorobe stava, len neviem, či sa obnovi až v dalšom termine, alebo aj počas cyklu.
Ja po lekaroch nechodim. Bola som nutena po 4r ist od zubarky k obvodacke, ale robila poobede az, tak ma mala vziat odvedla,ale sa na mna vykaslala. Takto som ja dopadla. Je mi to divne,lebo ani antibiotika som nakoniec nebrala,dala mi ich pred vikendom,ak by ma aj ucho chytilo. Poliecila som sa domacimi. Divne je , ze som si aj pijavku dala od bolesti zubov a naspustilo mi menstruaciu ako obvykle ak pomeskala. Ale jedna je malo. Asik testik zajtra kupim pre istotu. Len tolko som chcela vediet, ze ake maju skusenosti ine po chorobe, kedy sa to zvykne obnovit.
Nemôžeš byť tehotná?
@zvedavamt a nechces skocit radsej k doktorovi? Mne kvoli chorobe tiez meskala, ale "iba" 8 dni (doteraz som mala skusenost, ze max. 2 dni). ale pripisala som to k dvom anestezam, nespocetnym liekom a infuzkam...