Ahojte,15.oktobra som dostala druhu davku Pfizeeu,potom 31.oktobra menstruaciu…Menstruaciu som mala dostat v sobotu,no zatial ani len naznak🤷🏼♀️ Cize takto:Po druhej davky ockovani prvy menzes bol OK,teraz meska 3.den…To,ze hned prva menstruacia po ockovani meska,to mi je jasne o tom som uz citala,ale mali ste niektora takto ako ja? Uz som robila 6 tehu testov,dokonca aj Clearblue a bol negativny…
Ja som bola na druhej davke 17.6. a odvtedy nic
Moja svagrina 4m nemala krámy a druhá kamoska polroka uz nema.... Ale hip hip hurá smelo očkovať sa... Nie som antivaxer, ale načo nás tak nútia...
@aneta129 no neviem,keby som mala vybrat medzi meskajucou menstruaciou a plucnou ventilaciou tak radsej ten menzes..
Veľa ženám sa po očkovaní posunul menzes. Zrejme nič nezvyčajné neviem. Ale čo sa tu rieši hneď s pľúcnou ventiláciou?
@darinks01 reagovala som na to,ze “hurá smelo ockovat sa”..potom to vyzera u nas na Slovensku ako vyzerá…
Ja kojim čiže cyklus som ani nemala tip top ale po 2 dávke 1 MS ešte normálna. Ďalšie slabšie a menej bolestivé , a aj skôr pár dní. 2 dávku som mala v septembri. Myslím že nemám ani ovuláciu - dovtedy som ju mala bolestivú tak som o nej vedela (+ sa nechránime a nie som tehu.) Anovulacne cykly môžu byť teda dôsledkom očkovania - no teraz je obodie chorôb , čiže je som za ten čas mala 2x silnú virózu a aj malý sa pre choroby viac koji. Všetko to mohlo spôsobiť to rozhadzanie cyklu.
tebe meska a moja kamoska ju mala zrazu kazdych 10-12 dni :D :D doktorka uz nevedela aku antiku jej supnut aby sa jej to upravilo....ani neviem ako je na tom naposledy som sa jej pytala ked zacala brat 3tie tabletky
Tak 3 deň ešte nič neznamená.ak bude meškať 7 dní by ma to viac znepokojovalo. Spravila by som si potom ešte tehot.test.a keby nič.pockala by som ešte či mi nepríde na druhý mesiac a keby neprišla volala by som gynekologicke.