Dobrý deň , nestretli ste sa niekto sa takouto vyrazkou ? Alebo neviem čo to je . Mám to už asi mesiac zo začiatku to bolelo ako vyrážka bolieť prestalo ale stále to tam mám , cítim do na dotyk ako keby vnútri bolo niečo tvrde . Vyplschujem ústnou vodou , salviuo , jedine zlepšenie že to neboli ako zo začiatku ...
@martul to vážne? Rakovina ústnej dutiny uz bežné ochorenie. Kamarátina mamina mala pod zubom.. Banalita to asi nebude, keď to mesiac nemizne. Afta do mesiaca by už bola preč.. Cize jednoznačne smer lekár.
@zdenka11081983 mám sa báť ?
@zdenka11081983 vážne. Kamaratkina mala pod zub čo, takýto púčik?! Alebo skôr cystu, nádor.
@martul mala zhubný nador, pol roka chemoterapia, plus oziare. Rakovina ústnej dutiny sa prejavuje aj nehojacimi ranami, aftami, vriedikmi. Nevravím, ze ma rakovinu, no treba s tým ist. Mesiac je podľa mňa dlhá doba.
@orol1995 nie, máš ísť čo najskôr k lekárovi.
@zdenka11081983 k zubarke som objednaný , po telefóne mi povedala že to bude pravdepodobne prasknutá cievka v jazyku ...
@orol1995 a ten povlak biely? Vyzerá to tak plesnovo.. Ci to mas dacim potrete?
@zdenka11081983 je to odraz svetla nič tam nieje žiadny povlak , je to skôr fialové
ak nie si alergik na vcelie produkty, skusila by som propolisom potierat alebo chlorofilom, ak mas. Beries nejake vitaminy?
@zdenka11081983 dnes na stomatochirurgii potvrdeny hemangiom , aplikovana inekcia na sklerotizaciu ciev a o mesiac dalsia 😏
Zdravíčko
Mám to isté ako vy .
Chcem sa opýtať po sklerotizácii nemáte nejaké problémy?
Mne dr povedal,že môžu nastať komplikácie konkrétne jazva,ktorá bude ešte viac zavadzať.
Ďakujem
Nerozryzol si si špičku jazyka?
@orol1995 mesiac nie si schopný ísť k lekárovi?