Mesiac ma trápi kašeľ

22. nov 2023

Ahojte, už viac ako mesiac ma trapi kašeľ. Neviem ani presne opisať aký...rano ked sa zobudim, tak kaslem, sem tam sa mi nieco uvolni.....ale stale necitim uvolnenie, ako keby som mala nieco na prieduskach.....sem tam sa citim choro....potom to prejde....ako dnes....cez den som mala celkom pokoj....okolo siestej unava ako slak, ako kebyze mam teplotu, ale teraz mi je fajn...tak neviem....muž mi hovorí, aby som už isla k lekarovi, že mesiac kaslem..

tianna
22. nov 2023

Už si tam mala byť.. mňa bolí druhý týždeň ucho, pálenie, nepríjemný pocit, už som objednana k dr. a to teda budem úprimná neznášam chodiť k lekárom, to už ozaj musím mať na to dôvod. No vidím že to neprechádza - očividne ani tebe nie - tak teda veľa toho doma nenavymyslam.. tiež ma inak muž k tomu nakopol, teda poslúchni aj ty toho svojho 🙂 držím palce 😉

autor
22. nov 2023

esteze mame tych chlapov 🙂
dakujem....a takisto tebe drzim palce

lenka_matko
22. nov 2023

Len chod k lekárovi, nech ti zoberie stery, krv. Mne vyšiel zlatý stafylokok v nosea preto mam pretrvávajúci kašeľ ešte som mala aj chlamydie.

vakatko
22. nov 2023

Mne vždy na zápal a dusivý kašeľ zaberie Oregánový olej Jamieson, kupujem v Lekárni.
Je to prírodné antibiotikum, mám ho stále doma, pomohlo aj na bolesť zuba cez víkend ked sa nedalo ísť zubárovi. Info o oleji je na google. Potom treba brať Probiotiká.

viestta
22. nov 2023

Mesacny neutichajci kasel je na doktora

tianna
22. nov 2023

Veru, ďakujem 🙂

pininka1
22. nov 2023

My sme toto mali teraz v robote, vystriedali sa hádam všetci, mesiac trvajúci kašeľ, nakoniec som aj tak skončila na PN a doktorka mi povedala ze niekto musel dotiahnuť pľúcne chlamýdie a kým sa to neprelieci, tak sa to bude točiť dookola.

tianna
24. nov 2023

Ahoj, ako si dopadla? Ja som našťastie už v poriadku, len musím ešte nosiť nejakú dobu čiapku aj do miernej zimy 🙂

autor
24. nov 2023

@tianna vcera som bola u doktora....poslal ma na plucne....ze to skor vyzera ako alergia.....a na plucnom dnes...spravili rontgen...vsetko ok...
zrejme to bude nejaka alergia...dostala som lieky a snad uz bude lepsie 🙂

dakujem....a super, ze aj ty uz lepsie ❤