Ahojte mám 20 rokov meriam158cm a mam 45kg ? Chcela by som pribrať ale nedari sa
Dala som si vyšetriť štitnu zľazu chvala bohu všetko v poriadku
@michaelabuzova nie naco?
@u2jana zda sa mi že som chuda a skoro všeci mi to vravia
nepriberaj..... radsej sa daj na sport pri ktorom si vyformujes napr.chybajuci zadocek 🙂 neviem aku mas genetiku, ale moze sa stat, ze cim budes starsia tym tazsie bude udrzat sa vo forme a so stihlou liniou (viem, ze teraz ti to pride nerealne 🙂 . takze nezer ale chyt cinky :D
@michaelabuzova nepriberaj. Si nizka. Vsetci aj mne hovoria, ze som chuda, no a co? Vies preco?, lebo kooopa ludi je tucnych a im vsetci s normalnou vahou pripadaju chudi.
Uvidis, aj tu ti budu pisat, ze si chuda, lebo ma plno bab nad 70 kil. Ak priberies- tak ti staci 2- 3 kila.
Ved je dobre byt chudy, ci nie? Ja som do svojich 33 rokov pri vyske 153 mala 44 kg. Teraz mam o 12 rokov viac a nabrala som cca 5 kg a chcem ich zhodit, necitim sa s nimi vo svojej kozi. Podla mna nie si extremne chuda, aby si silou mocou musela pribrat. Max. zacni cvicit nech naberies trochu svalovej hmoty.
Mne príde tvoja váha úplne primeraná tvojej výške a veku. Nevidím dôvod priberať 🤷 koľko je podľa teba ideálna váha k tvojej výške a tvojmu veku??
@michaelabuzova neboj, je to dobra vaha, po 30ke priberies na 50 kg a po 40 priberies aj zo vzduchu.
@michaelabuzova jedine cvicenim.. Nepribrala som ani po 30ke ani po dvoch tehotenstvach.. Hoc som v tehotenstvach dala viac ako 20kg hore.. Druhá bude mať zachvilku 5 mesiacov a ja stále vážim rovnako 🤷🏼♀️.. Takže bud pôjdem silovo cvičiť alebo budem chuda🤷🏼♀️🤷🏼♀️.. Cvičenie ma ale nejako nebaví takže budem proste chudá 😅😅
Dobrý deň ľudkovia prežil som to aj ja nemohol tak tiež pribrať od malička nerobím si stym ťažkú hlavú preto že každý rozdielny nikto zato nemôže podľa mojich skúsenosťi viem že to ma vtom prsty genetika ja som do teraz štíhli a mladý ako špáratko môže to robiť aj štítna žľaza dajte si vyšetriť štítnu žľazu ja každý rok chodím ku endokrinologičke a vždy mam dobre výsledky je to genetika v rodene po rodičov
😉
@michaelabuzova mám 42 meriam 162 a vážim 45 kg. Jediná cesta ako nevyzrerať jak vychrtlina je u mna tvrdá drina vo fitku a naberanie svalovej hmoty. Prejednaním sa naberies tuk, čo nie je to iste. Je rozdiel 45 kg a 45 kg
jam za malička som ešte mal osteoporózu riedene kosti aj to ma vplyv na chudnutie skúste si zmerať hustotu kosti ak ne užívajte vitamíny D3 Calwia ja to užívam do teraz a mam skvele výsledky svaly mi rastu kilo dva som pribral...Tuk to je len sadlo na brušku a pre svali je dobre veľa Vlakniny,Mliečne výrobky ani netreba žiadne doplnky brávať
oooch kasli na ludi, mne tiez furt hovorili, ze aka som chuda, a mala som sto chuti im povedat, ze oproti nim je chudy asi kazdy :D :D ... radsej byt chuda a jest hocico ako byt tlsta a davat si pozor na kazdy gram :P btw si mlada.. neskor tie kila pojdu hore aj same ani nebudes vediet jak... potom budes uz len spomiiinat 😂
Podla mna mas dobru vahu ja mam o 10cm viac a do veku 35 rokov som vazila 45kg takze drz sa tej vahy co najdlhsie lebo ja som po tej 35 ke pribrala 10kg a vobec neviem ako sa mi to podarilo.
@elenka.k chude baby nebyvaju tehotne? Mam 32r, 48kg, 162cm, bezproblemove tehotenstvo.
@michaelabuzova mas idealnu vahu k vyske. Chces priberat kvoli reciam? Potom ti zas budu hovorit, ze si pribrata.
ja mám tiež tolko cm ako ty plus minus a dokonca 40 až 42 kg ako kedy a mne sa teda nezdá že by som bola nejako extra chudá.Ale záleži ako máš rozložený tuk.
@michaelabuzova ja teda neviem, mne pri tej výške to príde ôk. Skôr skus zaradiť šport a spevnovat.
Po pôrode so synom. Som pri výške 164 - 52 kg v 25 rokoch . A teda prišla som si akurát. Vôbec som nebola vychudnutá.
Ano šport je doležity aby si mala pevnejšiu postavu a svaly boli pevnejšie ak máš svaly pevne tak nič nezostáva len zmeniť životosprávu pestru a hlavne jesť Vlákninu a Mliečne výrobky tým sa aj kosti spevnia,nebudeš sa cítila unavená A hlavne,hlavne Stres nemať
Ja mam 29 rokov 2 deti moja výška je 157cm a nejakých 45kg 😏 tiež by som bola rada za par kg najviac ako 20 rocna som vážila 53kg a sama sebe som sa páčila 🙄☺ teraz sú tu deti nespavosť nervozita stres atď. Skus papať viac krát do dňa v lekárni majú niečo na podporu chuti do jedla skus niečo a hlavne musíš byť kľudná 😉
Ano Stres je najhorší spúšťač problémov stravenim priberaním ako čo bi som ja Vam doporučil pite Mätu čaj je to skvela bilinka ktorá Vam pomôže viac papať chuť do jedla ak sme pri čajoch skúste si Dať Medovku ta tak isto ukludňuje nervový systém a napomáha zaspať len všetko zmierov netreba to preháňať
Mne sa zmenil metabolizmus až po 30tke a po tehotenstvach. V tvojom veku som mala 39kg a 156cm. Doteraz mi žiadny zdravotný problem nenašli. Teraz keď zrovna nie som tehotná mám 43-45kg a môžem povedať, že vyzerám podľa ostatných dobre. Predtým mali poznámky, že som moc chudá, ale uprimne, cítila som sa predtým lepšie, keď už mam 45kg, už funim, nie každé telo je prirodzene stavané na vyššiu váhu.
Nesi chuda, ja mam 158 a 45 je akurat k tej vyske.
načo priberať... v tvojom veku...
radšej športuj a získaš troška svaly... tuk ti je nanič.
Ja si nemyslim, ze si nejaka chuda. Pred prvym tehotenstvom som mala 170 cm a 45 kil (ano, to som bola chuda), teraz po dvoch tehotenstvach a v 40ke mam 49, max 50 kil. Ziadne cvicenie, ziadna dieta.
@michaelabuzova Mam 45kg a 160cm. 🙂 áno, som chudá, no nie vychudnutá. Ja nepriberam, lebo sa takto cítim dobre. Tipujem, že keby som začala športovať, tak by som pribrala 2-5kg (svaly sú ťažšie než tuk), ale to by bolo asi tak všetko.
Ak sa cítiš zdravotne dobre, užívaj si svoju postavu. Niektoré by za ňu "vraždili". 😄
Jas v pohode váhu na svoju výšku. Ha som mala vlani 49 pri výške 170 cm. No.....
@michaelabuzova ahoj, ja som v tvojom veku - 1 rok, vážila 47 kg a 161 cm, asi cca.: po 4 rokoch som došla k váhe 50 kg /mala som skrytý chronický zápal slepého čreva/