Mám 47 rokov a menzes mám od 5.2.,viac ako 3 týždne..Je pravda,že predtým som mala naposledy 4.12.2019 a január vôbec nebol.Môže v prechode/ak teda nastal/ tak dlho trvať menzes?Myslela som,že skôr by mal byt krátky menzes v prechode..Minulý rok som mala v priemere každý mesiac tie 4 dni..Chystám sa k Dr.Hormonálny profil bol robený pred 2 rokmi a ešte prechod som nemala.Ďakujem.
ano aj ja som tak mala mam 50 po inj. prešlo potom o 4 mes . som mala o pol roka teraz tiež už 6 mes. nič tak je to
@zdena1990 tiež tak dlho 3 týždne?treba s tým ist k DR?či možno to skončí samo?Nechcem nejake hormony brat v injekciach
Ist k doktorke. Nemusi to byt len menopauza. Mozes mat zmeny na sliznici maternice a moze sa to aj zvrhnut.
Tiez som si myslela, ze mozno uz hadam menopauza. Dovtedy ako hodinky, potom zrazu jeden mesiac nic a dalsi som krvacala skoro cely. A nakoniec som skoncila pod nozom s tym, ze mi doktorka povedala, ze to treba casto kontrolovat, kedze je to take predstadium.
Neutesuj sa a necakaj, ze to prestane. Aj ked prestane, aku mas istotu, ze sa nieco v tebe dalej nedeje?
Radsej nech to vies naisto, ako dufat. Chod k doktorke.
tiež asi 3 tyždne treba ist k lekarovi dal mi inj. potom to prešlo povedal že prechod ... teraz zase pol roka nič ine problemy nemam už to ani neriešim znamej takto 2roky haprovalo pokial neskončili bez inj. by mi asi neskončili mne stale silneli
@moonlight1210 No zbohom☹ a to sa vyšetruje cez menzes?či len daju injekciu bez vyšetrenia?
Nuz, mna vysetrili aj cez menzes. Ked som doktorke povedala, ze uz je to dlhsie, tak nevahala. Vyzerala hodne znepokojena a na druhy den som sla rovno pod noz. Nastastie vcas. Takze sice beriem prezatial lieky a chodim castejsie na vysetrenia, ale je to ustalene a aktualne zas pravidelne, ako predtym.
Radsej nevahaj. Nikdy nevies.
ano vyšetruje
Určite choď k lekárovi veď môžeš by z toho anemicka koľko chces čakať?ja som to mala pri myome
@moonlight1210
@zdena1990 ok pôjdem k Dr.vdaka
@eliska13 Ono to nie je silne ,zo začiatku pár kvapiek a teraz o niečo viac ..len už má to znervózňuje toľko som nikdy nemala .
môže byť v prechode...známa mi tvrdila, že keby nebrala nejaké inj. tak má menzes aj mesiac...tiež že je v prechode.