Menzes po pôrode a ďalšie tehotenstvo

moncike
5. mar 2018

Ahojte zeny, idem na vas s nelahkou otazkou a dufam ze ma upokojite.
Patrim ku zenam ktore dostali menzes hned po 600nedeli. Prve dva menzesi pocas kojenia prisli ako hodinky. No prestala som medzicasom kojit a zrazu menzes nechodi... meska mi 9 dni... uz som mala tie pocity vlastne kazdy vecer ze ma bolia ze mi je na vracanie... a menzes stale nic... cvaklo mi to v jlave az teraz kedy mam zasa komplet mokre gatky (ako v predoslom tehotenstve) ...
Prosim vas je to mozne ze mi to len zacalo zase haprovat? Stretli ste sa s takym niektora? Bojim sa ze som znovu otehotnela a fakt na dalsie dieta sa tak rychlo necitim... idem si plieskat hlavu ze som odmietla tu hormonalnu antikoncepciu 😭

katharines
5. mar 2018

@moncike nestresuj. Ak by si cakala babo, urcite to zvladnes. Nic sa neboj, zeny su neskutocne bytosti. To len teraz to vidis v sivych farbach. Okrem toho deticky s rocnym rozdielom sa skor spolu vyhraju. Hlien si si nesledovala?

pininka
6. mar 2018

No plieskanie uz asi nepomoze, mohol aj manzel troska dat bacha ked vedel ze neberies hak. Urcite ak by som mala takto menzes by som si uz davala bacha. Moja doktorka tvrdi,ze po kojeni sa moze zmenit menzes,ale mne nie,chodi mi ako predtym ked som kojila. Je dokazane ze pol roka od porodu ke ovela vacsia sanca otehotniet a vedia o tom aj baby,ktore maju prve cez umele oplodnenie a druhe hned nato normalne.

janickacrazy
6. mar 2018

@moncike Ved si urob test a uvidíš, čo povie. Može ti menzes haprovať, ale môžeš byť aj tehotná, moja kamoška takto skoro tiež otehu, ale ona kojila stále a ani menzes nemala, tiež bola z toho v šoku, dokonca uvažovala aj o potrate, ale manžel ju ukludnil nejako, lebo on sa tešil na druhé bábo, tak aj ona sa potom ukludnila a bola v pohode.

matkaleskova
6. mar 2018

Nestresuj hlavne to ti nepomôže, ťažko budeš tu hľadať odpovede, už si si mala dávno urobiť test a podľa toho sa zariadiť. Hlavne mysli na to, že žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí. Nemusí ťa hneď chytať panika ak by si aj bola tehotná. Sprav si ten test a daj potom vedieť

ericka_l
6. mar 2018

Ale kľud, nemusíš byť hneď tehotná. Skús si spraviť test a uvidíš, čo ten ukáže

maataa1
6. mar 2018

Nam sa tak podarilo, ked mal syn pol roka a ohlasil sa dalsi...plne som kojila a po asi 2 menz. uz dalsi nebol...sok, easte aj na rtg som bola s nim, ked sme to nevedeli...ale vsetko dobre, teraz maju 3 a 2 a su partaci, aj sa hraju aj biju...a hlavne ten porod hnec po roku bol najlahsi a rychly (mam este najstarsiu dceru 🙂 treba zvladnut prvy rok zladit spanok a vychadzky a potom uz super...teraz sa uz davam dokopy ja 😁

moncike
autor
8. mar 2018

No zienky 😂 ja som len chcela povzbudenie ktora sa s tym uz stretla 😊 neviem za akej rozumovej absencie som napisala tento dotaz 😁
Ano tehotensky test ma napadol najskor a bolo by to najrychlesie riesenie mojej otazky... Ale nakolko nebyvam v meste a najblizsia lekaren je 12km musela som si na ten test pockat kym mi ho priatel donesie ... a cela stastna ( hlavne ukludnena) pisem ze vysiel negativne 🤗
No a o tom ze po porode alebo kyretazi sa rychlejsie otehotnie... no neviem mala som uz zasebou jednu (neskutocne nechcenu ) kyretaz, a trvalo takmer 2 roky kym sa nam podaril tento nas zazrak 😁
Ale zienky ozaj vam dakujem ze ste vobec reagovali a niektore uzasne podporili (viacnasobne dakujem) 😊 ja si uz len pockam na tie cerveny dni . Drzte sa 😊