Menzes po Escapelle

aishe_hatun123
8. dec 2014

Dobrý deň. Stala sa nám taká vec, že nám zlyhala ochrana. Okamžite sme zakročili a šli do lekárne kúpiť Escapelle. Menzes prišiel prakticky o týžden a bol stredne silný trval 5 dní ale prísť nemal....Prišiel o 3 týždne skôr .Teraz po 23 dňoch, čo je môj cyklus, mi další menzes mešká. Veľmi sa bojím a panikárim.

sibalka21
8. dec 2014

Vobec nemusis panikarit po tabletke Escapelle sa ti totalne rozhadze cely cyklus a zblazni sa ti organizmus. Pokial sa bojis kup test ale podla mna sa nemas coho 🙂

aishe_hatun123
autor
8. dec 2014

@sibalka21 uff som z toho uplne mimo stále študujem otec policajt neviem si predstaviť žeby som tak mladá neskusena a nezabezpečená mala priviesť na tento svet dieťatko aj ked je to najväčšia radosť na svete 🙂 dúfam, že sa to vyrieši až prežijem sviatky v pohode a pokoji 🙂

mariannka1
8. dec 2014

ja som takmer rok, po Escapellle nemala menzes, len spinenie. bolo to na zblaznenie ☹

pterodaktyl
8. júl 2015

@mariannka1 Ahoj , viem že už je to dávno co si tu písala. Ale nebola si tehotná, ked si mala len špinenie ? Pretože ja som zobrala Escapelle pred mesiacom a odvtedy som mala menzes 8 dní a len také špinenie , z toho asi jeden deň takú silnejšiu .. No a dnes som dostala dalšiu a zatial zase len špinenie slabé ☹ .. testy som mala negatívne ..

mariannka1
9. júl 2015

@pterodaktyl ahoj, nie, vtedy som tehotna nebola 😉

pterodaktyl
9. júl 2015

@mariannka1 Tak dúfam že to bude aj v mojom prípade .. Dnes už sa objavilo aj trochu krvi , len je to velmi slabé tak uvidíím 🙂 .. Ale dakujem 🙂

marietuska
9. júl 2015

ja som mala normálny menzes len bez bolestí ,bolo to presne v strede cyklu,trval 5 dní,cervena moc krv to bola,uplne červena a vela,potom prišiel aj klasicky menzes,a potom už v pohode.

pterodaktyl
9. júl 2015

@marietuska Radšej by som mala takú silnú , bola by som si istejšia ako teraz .. Stále mam aj pocit nafuknutého bruška tak aj preto sa bojím , inak nemám žiadne príznaky a to by som bola už cca v 8 tt . Teraz mňa ešte pršia bolia tak dúfam že prestanú bolieť ..Aj testy som mala negatívne . len fakt neviem ☹

marietuska
9. júl 2015

@pterodaktyl no poviem ti,nebolo to vôbec také super :(cítila som sa,že umieram.po tej tabletke.
určite nie si tehotná:🙂jasné,že nie,aj tabletka,aj testy negatívne,určite nie 🙂ale preventívne však zaskoč za gyneekologom,či?nech ťa vyšetrí aspon moč atd ?či?nechceš ?
a ty si nemala krv poriadnu pár dní po escapelle ?a aký si mala menzes po nej ?myslím ten normálny,klasický.
ja som si dala escapelle,bolo mi hrozne zle,na vracanie,žaludok ako na vode,pocit na odpadnutie ,strašné doslova,potom som o pár dní,asi tri štyri dni začala krvácať,poriadne strašne,červená krv,ale bezbolestne,no pocity ako pri menzese,ale bolo to skôr iba krvácanie,nie menzes,si tak myslím,päť dní som krvácala,riadne,potom pauza,a zase menzes prišiel v stanovenom čase ,kde som mala strašné bolesti a horzné silný,ale odvtedy mám pokoj 🙂
najhoršie na tom bolo to,že som sa úplne unáhlila ani som ju nemusela brať,už by som to neurobila 🙂zbytočne som si vytrpela

pterodaktyl
9. júl 2015

@marietuska No ved chcem íst pre istotu ku gynekologovi , lenže dnes som volala a nedvíhal , bojím sa že má dovolenku . Ja som zobrala tabletku a menzes som dostala o 8 dní na to , presne v deň ked som mala dostať a trvala 8 dní a bola taká slabšia ako som mala predtým . Mne po nej ani nebolo nejak zle len som mala citlivé prsia a občas mňa pichalo v podbrušku ale po menzese to prešlo . A teraz po 26 dňoch mám zase menzes ale zase slabý , ja sa obávam že je slabý kvoli tehu 😒 .. Tak posledný sex som mala 3.6 v noci tabetku som vzala ten deň ráno , a testy som si robila 18.6 , 21.6 , 22.6 , 26.6 , 28.6 a 5.7 a všetky negatívne a mala som 2 druhy testov .. JA fakt neviem , nemala som ju brať a radšej som to mala risknúť ☹ ..Bývaly s ktorým som vtedy spala sa ani neurobil ja som ho stopla po 5 minutách a predtým bol v sprche a na WC čiže by tam nemalo nic byť a ked som sa ho pýtala tak ze do mna nic neslo, ale neverím mu velmi ☹

agikaku
22. nov 2018

@pterodaktyl ahoj, viem, ze ste to prezivali uz davno, preto sa chcem s vami poradit. Ja som mala styk 30.10.,zobrala somtablwtku po do 12 hod, asi na piaty den som mala dva dni slabulinke spinenie a menzes som mala dostat 6.11., ale nic. V pondelok som bola na vyvolavacku , tj21.11 a dnes je 4.ben a nic. Doktorka na sone povedala, ze tehotenstvo ni je vidiet, ale ze nepraskol pravy folikul, preto som nedostala menzes. Testy som robila 6a su negativne. Moze mi takto meskat menzrs?uz som za ten cas zrela na psichiatriu. Co vy na to? Stalo sa toniekomu, prosim o radu.

karina999
13. jan 2021

ja som dostala kramy o 7 dni skôr a trval len 3 dni bol dosť silný a mala som aj prvý a tretí den dosť veľké bolesti na štvrtý den som sa zobudila a kramy som už nemala čo si mám o tom myslieť ?

jull3
31. jan 2022

Brala som escapelle (7.DC)14.1., Cyklus mávam 24. dňový. Dnes mi mala dôjsť menstruacia a miesto toho len veľmi slabé spinenie. Test som si robila dnes, (citlivosť 10) negatív. Po escapele som cca týždeň krvácala. Myslite, že je to tehotenstvo? Zbláznim sa z toho.