Menzes mi prišiel skôr ako mal

anka712
28. júl 2020

Ahojte baby, mám na vás otázku..je tu niekto kto dostal o niekoľko dni skôr menštruáciu ? Mne sa to asi prvý krát stalo že som dostala o 8 dni skôr ale mám takú silnú, čo som ešte nikdy nemala..myslite že by bolo lepšie ísť hneď doktorke? Nerada utekám s každým problém doktorovi tak neviem či je to v poriadku a že sa to môže stať alebo je niečo zle..ak máte nejaké skúsenosti dajte mi prosím vedieť, ďakujem pekne

anile12
28. júl 2020

Tak ako je normálne meškanie tak je normálne aj ze občas príde skôr 🤷‍♀️

veronikaszabova
28. júl 2020

@anka712 ak sa z teba krv nevali prudom, tak je to OK. Cyklus nemusis mat vzdy pravidelny.

anka712
autor
28. júl 2020

@anile12 pár krát sa mi stalo že meškal..to tak neberiem nikdy to je pravda ale skôr mi nikdy neprišiel o toľko dni

anka712
autor
28. júl 2020

@veronikaszabova no je pravda že mám silnejšiu ako zvyčajne, do rana som úplne pretiekla ale mala som len tampón..vždy mám iba tampón a vydrží mi no dnes do rana mi prvý krát pretiekol

danka808
28. júl 2020

Moze sa stat, je vela pricin, tak isto ako moze napriklad zo stresu meskat tak moze zo stresu prist aj skor. Ale nemusi sa ani nic specialne diat, proste prisiel skor. Uvidis ako to pojde dalej, ak by si mala velmi silne, ze by ti napriklad bolo zle tak chod

anka712
autor
28. júl 2020

@danka808 ďakujem veľmi pekne 🙂