Ahojte babule...
Deje sa mi niečo s čím nemám skúsenosť a hladam to už od včera a nenašla som podobne skusenosťi...
Keď som mala 15-16 rokov a prišla mi ms mala som silnu menštruaciu s ktorej som vracala..ale vždy len ten prvy deň keď som ju dostala a po 2 hodinach keď som si pospala už som nevedela že ms mám...a od tych 18 rokov ako som nasadila ant. Som to nemala...
Teraz mam 22 a antiku neberiem už 2 a pol roka a včera som dostala ms ktora začala bezbolestne a ani nemam bolesti len trochu v križoch a dnes od rana mam taky problem že sa mi cely deň toči hlava...mala som nizky tlak keď som si merala a je mi stoho dosť nevolno až na vracanie...je to hormonmi alebo čim 🙄 čo by mi pomohlo v tej chvili robit..... Som dosť prekvapená lebo som sa stym nestretla nikdy...rada by som bola keby ste mi dali nejaku radu❤️🙏
@luli552 ja som to tiez mavala. byvalo mi zle, samozrejme pri HAK to nebolo.
no prisli obdobia, ked mi uz pred ms bolo zle. mala som stavy, ze som mala rande s mm a prislo mi zle - na odpadnutie. sadla som si na zem a preslo to. nemala som bolesti, len zrazu taky kolapsovy stav.
ked uz sme s mm spolu byvali, raz som sla do roboty a odpadla som rano. som si narazila nos o komodu.
ked som mavala takuto nevolnost 1 den ms, tiez po takych 2 hod mi bolo o dost lepsie. no raz sa stalo, ze ma presne taka nevolnost chytila 2 den, nie 1 den.
@luli552 po veľa vody, zelený čaj pravidelne jesť, možno železo?ale ja sa tak cítim pri nízkom tlaku bezne