Menštruačný kalíšok a vyváranie. Nepoškodí sa?

25tiger1
10. sep 2019

Ahojte baby, mám taký problém. Dnes som si chcela dať vyvariť Lunacup a stále sa mi ponáral na dno. Máte s tým aj vy problém?? Ako ste to riešili??? Nechcem si ho poškodiť, je to super vec

belllinka
10. sep 2019

A v com je problem? Ako ho chces vyvarit, ked sa neponori? Alebo prestan vyvarat a kup si dezinfekciu na kalisky v lekarni alebo v DMke

25tiger1
autor
10. sep 2019

@belllinka on sa ponára tak, že padne až na dno a mohol by sa poškodiť

ikke
10. sep 2019

aj vo vriacej vode? mne vo vriacej vode prave vzdy vyplava von, cize potom sa sterilizuje len parou, ak ho znovu neponorim...

25tiger1
autor
10. sep 2019

@ikke práveže ja som ho išla len dať vyvariť, a keď som uvidela, že sa ponára, tak som ho dala do vrecúška na sterilizáciu v mikre, lebo som sa bála, že sa mi poškodí, ale skúsim ho dať normálne vyvariť

ikke
10. sep 2019

@25tiger1 ved ale samozrejme, ze vo vode sa ponori, nema ako plavat, kazdy, aj obycajny pohar sa ti vo vode ponori. to nie je lodka 😉 vo vriacej vode ho budu nadnasat bublinky

25tiger1
autor
10. sep 2019

@ikke mala som len obavy, aby sa mi nepoškodil 🙂 ale už budem vedieť, ďakujem....a dávaš ho do vriacej vody alebo hneď na začiatku?

ikke
10. sep 2019

@25tiger1 ja ho zalievam horucou vodou z konvice, dam znovu zovriet a potom varim este 5-6 minut

ladybug6
10. sep 2019

@25tiger1 nepoškodí sa normálne ho nechaj variť