Menštruačný kalíšok

11. nov 2021

Ahojte baby
Tie ktoré používate kalisky, ako a v čom ich sterilizujete a ako často ?
Ďakujem.

matovicova
11. nov 2021

Ahoj, kalisok sa po kazdom pouziti umyje intimnym gélom. Sterilizuje sa pred kazdym cyklom. Dam ho do menšieho hrnca a necham ho vyvarit 2-3 minuty. Je to najlepšia kupa v mojom živote, som veľmi spokojná. Kľudne napíš, ak ťa ešte niečo zaujíma 🙂

kkovacovak
11. nov 2021

Po každom cykle ho klasicky vyváram v hrnci

simsalabim
11. nov 2021

Vyvaram po skonceni menzesu v malom plechovom hrnceku po babicke.

belllinka
11. nov 2021

nemusíš vyvárať, stačí, ak si kúpiš dezinfekčný gél na kalíšok, majú v DM.

autor
11. nov 2021

@matovicova ďakujem a máte na to špeciálny hrniec?

silvinka_c
11. nov 2021

Ahoj ja ho dávam do šálky a zelievam horúcou vriacou vodou a nechám ho tam 5 minutiek, niekto do tej vody pridáva aj štipku sódy bikarbony.

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
murka2222
11. nov 2021

Ja som pri kúpe dostala sáčok na sterilizáciu v mikrovlnke.

matovicova
11. nov 2021

Nemám na to špeciálny hrniec, ale je pravda, že používam taký malinký čo moc v kuchyni nevyužívam. Potom sa sterilizuje v mycke

silvinka_c
13. nov 2021

@michaela_murinova ako nechápem tomuto komentáru, samozrejme je to šálka určená primárne na tento účel nie na varenie čaju, úschovana mimo kuchyne 😉

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petka1402
13. nov 2021

@michaela_murinova ty musíš mat veľmi nudný život

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petka1402
13. nov 2021

@michaela_murinova asi si neuvedomuješ, že to tvoje "zabávanie" je trápne

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petka1402
13. nov 2021

@michaela_murinova no čo som v diskusiách zachytila perly od teba tak neviem neviem, byť silou mocou vtipná a žiaľ vtipné to nieje... Keď máš nejaký problém, nieje hanba zájsť za odborníkom

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beahavala
17. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja mam kalisok od lunette a vyvaram ho vo vode

autor
17. nov 2021

@beahavala ale v čom ho vyvárate? Máte zvlášt hrniec?

belllinka
17. nov 2021

jasne, že si na to daj zvlášť hrniec, čo stále riešiš... Asi by bolo nechutné, keby si si vyvarila krvavý kalich a potom tam išla robiť polievku

matovicova
17. nov 2021

@belllinka vsak on sa nevyvara krvavy, je predsa umyty intim mydlom.. ale chapem, co si chcela povedať

bocianoviny
18. júl 2022

Ak chcete vyhrať ekologický menštruačný kalíšok, OZ Bocian má práve súťaž na Fb a ig, kliknite na #bocianoviny a vyhrajte kalíšok gaia. V auguste budeme debatovať aj o najčastejších problémoch, pre ktoré niektoré z vás zostali pri vložkách či tampónoch. 🙂