Ahojte baby
Tie ktoré používate kalisky, ako a v čom ich sterilizujete a ako často ?
Ďakujem.
Po každom cykle ho klasicky vyváram v hrnci
Vyvaram po skonceni menzesu v malom plechovom hrnceku po babicke.
nemusíš vyvárať, stačí, ak si kúpiš dezinfekčný gél na kalíšok, majú v DM.
@matovicova ďakujem a máte na to špeciálny hrniec?
Ahoj ja ho dávam do šálky a zelievam horúcou vriacou vodou a nechám ho tam 5 minutiek, niekto do tej vody pridáva aj štipku sódy bikarbony.
Ja som pri kúpe dostala sáčok na sterilizáciu v mikrovlnke.
Nemám na to špeciálny hrniec, ale je pravda, že používam taký malinký čo moc v kuchyni nevyužívam. Potom sa sterilizuje v mycke
@michaela_murinova ako nechápem tomuto komentáru, samozrejme je to šálka určená primárne na tento účel nie na varenie čaju, úschovana mimo kuchyne 😉
@michaela_murinova ty musíš mat veľmi nudný život
@michaela_murinova asi si neuvedomuješ, že to tvoje "zabávanie" je trápne
@michaela_murinova no čo som v diskusiách zachytila perly od teba tak neviem neviem, byť silou mocou vtipná a žiaľ vtipné to nieje... Keď máš nejaký problém, nieje hanba zájsť za odborníkom
ja mam kalisok od lunette a vyvaram ho vo vode
@beahavala ale v čom ho vyvárate? Máte zvlášt hrniec?
jasne, že si na to daj zvlášť hrniec, čo stále riešiš... Asi by bolo nechutné, keby si si vyvarila krvavý kalich a potom tam išla robiť polievku
@belllinka vsak on sa nevyvara krvavy, je predsa umyty intim mydlom.. ale chapem, co si chcela povedať
Ak chcete vyhrať ekologický menštruačný kalíšok, OZ Bocian má práve súťaž na Fb a ig, kliknite na #bocianoviny a vyhrajte kalíšok gaia. V auguste budeme debatovať aj o najčastejších problémoch, pre ktoré niektoré z vás zostali pri vložkách či tampónoch. 🙂
Ahoj, kalisok sa po kazdom pouziti umyje intimnym gélom. Sterilizuje sa pred kazdym cyklom. Dam ho do menšieho hrnca a necham ho vyvarit 2-3 minuty. Je to najlepšia kupa v mojom živote, som veľmi spokojná. Kľudne napíš, ak ťa ešte niečo zaujíma 🙂