Menštruačné kŕče

zuzkakoharova
22. mar 2016

Ahojte ženičky, mám 19 rokov, keď mám menštruáciu mávam v prvých dňoch také kŕče a bolesti, že nevládzem chodiť a chce sa mi vracať. Strašne ma bolia kríže a podbruško. Prosím pomôžte mi, ku gyn. ísť s tým nechcem, už mi chcel predpísať antikoncepciu, avšak tú ja nechcem. Poraďte nejaké babské rady.

sissy27
22. mar 2016

@zuzkakoharova no a čo všetko si už skúšala? niečo voľnopredajné z lekárne?

roselyn
22. mar 2016

Mne zaberaju len tieto 2 veci a to uz strasne vela vela rokov. Hovorim si, ze to prezijem a pijem caj 3x na den (prve krcove dni) - popradsky caj PRE ZENY ;) Ostatne dni uz len 1x na den. A ked fakt, ze nejaka kriticka situacia (co sa objavi raz za rok) tak si vezmem 1x 1 tabletku Voltaren Active go a potom uz pohoda.

zuzkakoharova
autor
22. mar 2016

@sissy27 ...skúšala som horúcu sprchu, termofor, Paralen (iné tbl. mi nikdy nezabrali )
@roselyn ...prosím kde kúpin ten čaj ? ..

silvid
22. mar 2016

najlepsi je caj materina duska 2x denne podla moznosti nazbierany pripadne z cajovne. ten z lekarne nie☺

ukulela
22. mar 2016

mne pomaha ibac a panadol femina ... ale podla mna to ma riesit gynekolog. vsak povedz, ze antiku nechces. ja so pamatam, ze mi ako prve dal algifenove kvapky ... netusim, co sa dava teraz.

mihula
22. mar 2016

troska tvrdeho alkoholu horuci caj a zaliest do postele.Ozaj to pomaha.

zuzkakoharova
autor
22. mar 2016

poskúšam, ďakujem zatiaľ, ak by Vás ešte niečo napadlo tak napíšte

stevvvka
22. mar 2016

Ja som to mala rovnako. Mne.zabralo aspon na par minut dat chodidla do teplej vody a pritom mat na bruchu a krizoch nieco teple, obycajne flasu s vodou. Ked uz nepomahalo ani to, algifen kvapky. Su iba na predpis, su navykove aleje to zazrak. A caj si kup z cajovne, tam maju aj take priamo na mens. Bolesti a pije sa to uz dva tri dnipredtym nez mas dostat.

zuzkakoharova
autor
22. mar 2016

ďakujem moc

pupavka123
22. mar 2016

@zuzkakoharova Hej,jeden stamperlik niecoho,najlepsie,ze vraj rum alebo nieco tmavsie,to roztiahne cievy,krv lahsie prechadza a neboli to tak...za vyskusanie nic nedas...na kazdeho zabera nieco ine 🙂

mata223
22. mar 2016

ahoj aj moja dcera mala s tymto problem znama doktorka mi poradila pupalku dvojdomu kapsule...... jedla 2 krat denne po 2a tri dni pred menzesom uzivat magnezium a v pripade bolesti brufenol tabletky jedla minuli cely mesiac a ked mala menzes ani nevedela ze ho dostala predtim bola doma zo skoly ma 17 rokou tri dni bola ako mrtvola velmi sa trapila tiez som nechcela gynekologa a antikoncepciu... tiez pomaha caj z alchemilky 😀 😀 😀 😀 😀 uvidime ako bude na buduci menzes stale je pupalku 😀

roselyn
23. mar 2016

http://www.popradskycaj.sk/caje/liecive-caje/pr...
@zuzkakoharova ako som ti pisala, ja dlhe roky pijem tento caj a som vysoko spokojna a nic ine uz na sebe neskusam. Kazdemu pomaha nieco ine (ako tu pisu baby ;) kedze ja som skor na bylinkove prirodne veci, tak by som na tvojom mieste najprv vyskusala ist touto cestou (lebo v prirode sa najde liek takmer na vsetko ;) Je to normalny POPRADSKY CAJ - PRE ZENY (zlozeny z viacerych byliniek) a ja ho kupujem v obchode (makos, fresh siete obchodov).

mata223
23. mar 2016

aj pupalka je prirodne liecivo 😀 😀 😀 😀

roselyn
23. mar 2016

@mata223 😉 jasneeeee natolko poznam bylinky aj som dala - like 🙂

zuzkakoharova
autor
23. mar 2016

Skúsim na začiatok pozháňať ten čaj , ak nezabere budem skúšať ďalšie, ďakujem ženičky

humka2
23. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

poznam to este z mlada take bolesti, mne jedine co zaberalo bolo domace za poharik rano a potom ma uz bolesti presli 🙂

margaretka_9
23. mar 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@humka2 tak domace je velmi dobre na rozne boelsti 🙂

humka2
30. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@margaretka_9 to veru, najma co sa zaludka tyka. Vseliek 🙂))