mamicky som 8 mesiacov po porode .pred 3 mesiacmi som mala prvu menstruaciu a dnes a vcera ma bolelo podbrusko dnes mi bola aj strasna zima.bolesti boli ako menstruacne,ale menstruaciu som mala pred 2 tyzdnami.neviete co to moze byt?dakujem za rady
Bude to ovulka...ja to mam od porodu tiez, pokial som brala antiku tak nic, teraz som vysadila pre zdravotne problemy a je to tu zas...ale teda ja umieram kazdy mesiac tri styri dni, musim byt na tabletkach, pricom mrchu mam uplne bez bolesti. ..je to otras teda, ja mam take bolesti akoby rodit idem 😒
Je to ovu mna tiez po porode tak pobolievaju vajecniky 2-3 dni a tiez je to par dni po menstruacii.....pred porodom ma nikdy nic nebolelo az teraz
A aj vas to tak strašne boli?ja som si dala tabletku a pomohlo,ale to bude kazdy mesiac tak bolieť?čo na to pomáha?
@mia002 no ja len tabletkujem, ked to vypukne...neviem o nicom co by zmiernilo ale rada by som keby niekto nieco vedel lebo ja teda trpim jak kon inak...des bes, mam.problem aj postavit sa , priserne to taha...som zvedava co tento mesiac, cca o tyzdem sa ' tesim" ...no ale zas vdaka tomu viem presne na den a hodinu kedy sme "vyrobili" dcerku 😀
@mia002 nieco podobne mamvam aj ja..dva tyzdne pred menstruaciou.. bola som s tim na pohotovosti gynekologickej dokonca lebo tie bolesti trvaly niekolko dni.. ale moj cyklus trva priblizne 40dni. Bola mi dana injekcia proti krcom a buscopan si mam kupit v lekarni. S lekarom sme sa dohodli ze tomu dame cas do septembra (od januara, kojit som prestala vo februari) ci sa to same ukludni a cyklus sa znormalni, inak ideme nasadit antikoncepciu na pol roka a urobit kvazi restart. Teraz skusam par dni take bylinkove kvapky na funkciu vajecnikov (VALOVIC-J.V.kvapky-Femi) tak uviidme, ak zaberu dam vediet 🙂
ja este stale kojim tak mozno ked prestanem tak to ustupi,mne sa zdalo ze to bola este vacsia bolest ako pri menstruacii.donedavna som ani o tom nevedela ze to moze boliet.
Ahojte, dlho tu nikto nic nepisal ale hadam mi niekto odpovie 🙂
20.10 som mala menstruaciu, prvy den bola velmi silna a bolelo ma v podbrusku. Teraz na 16ty den mam opat menstruacne bolesti, vcera som mala dokonca slaby krvavy vytok. Je to uz v poradku 4ta menstruacia po potrate , prve dve som mala na 30ty den boli slabe a trvali 9 dni, tretia dosla na 19ty den tiez slaba, a posledna na 23 den. V juli sme prisli o babatko v 19tt a teraz sa opat snazime. beriem aj nosifol na upravu cyklu a tak , Nemali ste niektora podobne skusenosti ?
@mia002 mozno ovu 🙂 niekoho zvyknu boliet vajecniky, teda bolesti podobne tym menstruacnym... 🙂