Ahojte baby, čo vám pomáha na menštruačnú migrénu mam práve 3 deň, od rana pocit na odpadnutie, zavraty, migréna.
Novalgin a podobne veci mi nezaberajú.
nic len oddych. treba mysliet aj na seba.
@lenka777lenka ak máš aj silné krvácanie, choď na pohotovosť. Mávam menštruačné migrény pravidelne, naposledy som skončila na infúzií, ale reálne som nevedela ani dvihnúť ruku. Bola mi zima a myslela som, že odbíja posledná hodina. Ak je krvácanie v norme, tak len ticho, tma a spánok. Žiadne mastné jedlá, mne napr.kava pomáha, ale všeobecne by sa nemala...
Ahoj, navstiv neurologa, predpise lieky specialne na migrenu. ja mam maxalt a super zabera.
Mne bohuzial nezabera nic, vyskusala som uz kadeco. Momentalne beriem hak v kuse bez vysadenia a kvalita zivota isla neskutocne hore.
@lenka777lenka mne pomáha tak 3 dni pred začať brat veľa magnezka Vít c , omega 3 ,
Ľahká strava, potom mi zaberie aj flector na bolesť, a dá sa mi normálne existovať, pri kŕčoch nahrievaci vankúš a magnezko
Taktiez beriem magnezium par dni pred menstruaciou a sledujem si pitny rezim.
Kocka ľadu medzi palce na rukách 🙂 tip od Dr a osvedčil sa mi. A inak to chce hlavne poriesit menštruáciu a vzťah k nej v základoch. Bolesti hlavy nie sú normálnym prejavom pri ms
@lenka777lenka sestre pomáha sumatriptan...obvodná lekárka jej predpisuje