Ahoj, chcem sa spýtať niektorej z Vás či aj u Vás bola situácia, kedy prišla menštruácia o 12 dní skôr v dobe, kedy by mala byť ovulácia.....Stalo sa to aj mne a som z toho veľmi vystrašená, kedže to môže znamenať problémy v menštruačnom cykle v dobre, kedy som už vo vyššom veku a už môžem očakávať prvé príznaky prechodu:::(((( Mám 38, prekonala som pred rokom potrat a následnú kyretáž a odvtedy som menštruáciu mala presne na 26-28 deň, nikdy nie o 12 dní skôr....bola som u lekára a ten tvrdil, že to môže byť aj ovulácia, ale tvrdil to iba v prípade ak by som nekrvácala moc....ale u mňa je krvácanie také, aké mám pri menštruácii, teda silné dnes celý deň...vyšetroval mi aj maternicu a povedal, že nič zlé tam nevidí, že určite dostanem menštruáciu normálne v čase ako som mala mať.dnes je druhý deň a ak budem krvácať ďalej určite pôjdem za lekárom opať, preto som sa obrátila na Vás, či mi neviete poradiť, čo to môže byť, mám z toho veľký strach, dúfam, že to neznamená nejaký väčší problém...prosím napíšte mi, či ste o tom počuli alebo neviete o tom niečo....díky moc. Ahoj
ok...dík
@zaira301 dobryden,zaujal ma vas príspevok,lebo presne riešim to isté.menstruacia v čase ovulácie a dom vystrašená. Je to už dávno co ste sem ten príspevok dávala,viem,ale ak by ste mi napísala možno niečo čím ma ukludnite,budem vám vďačná. Katka
Nikto neporadí? ☹