Menštruácia po predčasnom pôrode a kyrete

bonet
14. jan 2013

Ahoj prisla som o svoje milovane dievcatko v 23tt nasledne ma cistili kvoli placente.Dnes som dostala prvu menstruaciu 5 tyzdnov po.Menstruacia je ale velmi slaba.velmi slabo krvacam dnes zacalo a uz to vyzera ze to aj konci.Mate skusenost ci sa to da do poriadku ? u lekara som bola 4.1 a sliznica bola 12mm..tak som cakala silnejsiu menstruaciu ale prave naopak bola velmi velmi slaba.

timea3208
14. jan 2013

@bonet je mi to hrozne ľúto....čo sa stalo a prečo? ☹ ☹
neviem Ti s tým veľmi poradiť....podstúpila som kyret a prvá ms bola tiež slabšia, ta ďalšia už bola normal....Počkaj na ďalšiu a keby bola opäť slabá tak zájdi za lekárom...

jasmika
14. jan 2013

@bonet mrzí ma čo sa ti prihodilo. Mám podobnú skúsenosť. Ja som tak prišla o dvojičky - dievčatká v 18 tt. No ja som zas mala prvý menzes veľmi silný...ono možno zohráva úlohu aj stres a psychika.. držím ti palce... všetko bude dobré.. a posielamt také virtuálne silnééé objatie.. 😉

bonet
autor
14. jan 2013

velmi pekne dakujem ..crp som mala vysoke 85 takze zapal zapricinil to nestastie...☹ v utorok som bola u lekara v poradni a v nedelu sa malinka narodila ☹ vsugerovala som si ze sa mi vrati spat...to jedine ma drzi pri zivote.Len ma teraz hneva ta menstruacia..nechapem..pred dvomi tyzdnami mi lekar nameral 12mm sliznicu.