Ahojte dievčatá potrebovala by som vás názor bola som tehotná v 10-11tt som samovoľne potratila 17.6 o dva týždne som isla k lekárovi povedal mi že mi tam zostal kus gestacneho vaku a že keď dostanem s sa to vyplaví. No po 3 týždňoch som bola zas na gyne že som ešte nedostala ms pozrel a povedal mám pekné vysokú sliznicu 17mm aze už určite dostanem ms lenže stále nič povedal že v polke augusta mám prísť na vyvolávacku ak nepríde ms no stále nepisla. Boli mňa podbrušku prsia skrátka pred ms syndróm poradíte mi alebo kedy ste dostali vy ms popotrate 😒 budem vďačná za každý príspevok
Inak môj doktor by ma určite poslal na kyret ak by mi tam niečo zostalo.....nechápem prečo tvoj tak dlho čaká...a nič nerobí
Necítim sa tehotná práveže inak by som skúsila test ja celkovo blbý cyklus 35-40 dní uvidíme pondelka ak nič tak idem späť
Nepichol mi nič akorat povedal že ak nepríde do polky augusta mám prísť na agolutin. Ale keď už bola sliznica 17 mm tak som to mala dávno dostat 😖
@anniedan ja som potratila asi v 6t a mesiac som krvacala.4 dní po skončení krvácania mi prišla menštruácia ale kratšia a slabšia ako zvyčajne a potom už normálne. Čiže mesiac aj týždeň po potrate som ju dostala.