Baby táto otázka mi pride smiesna, ako z casopisu Bravo 😀 ale sama neviem co sa deje, este som sa nestretla s ,,problemom''aky ma dnes ráno prekvapil.
Dostala som menzes 5dní skor. S manzelom mavame nechraneny styk, pocas plodných dní sme si nedali pozor, vcera sme mali tiez styk ale pozor sme si dali, menzes som mala dostat az v nedelu, no prisla uz dnes, neviete co sa moze diat? mate niektora skusenost? Prezivam teraz trosku stresujuce obdobie, preto som ju mozno dostala aj skor, ale vsade sa pise o tom,ze stres menzes oddiali. Co si teda myslite? dakujem pekne za akukolvek odpoved 🙂
Ja som dostala 6 dni skôr a viem že je to zo stresu už sa mi to stalo... 😉
mam za sebou dve operacie krčka,po operacii som mala menzes ok .ako nahle som nastupila do prace blbne mi to aj som bola v silnom strese aj som sa donatahovala v kuchyni, dostala som to o 6 dni skor,je to silne a bolestive,musela som ist na pn,ma s tym niektora skusenosti?
@saska2208 stres môže rozhádzať hormony,rovnako ako prechladnutie,choroba............. a tým pádom menštruácia nie je pravidelná,to znamená,že príde skôr,alebo neskôr.takže ak nie sú iné problémy,netreba sa hned plašiť