Menštruácia každé 2 mesiace

lilinka156
6. mar 2015

Mám problém s mojím cyklom. Od júla mi chodí každé dva mesiace. Teraz som mala naposledy 2.1.2015 a čakám ju v tomto období. Nikdy som nebrala HAK, nikdy som nemala pravidelnú menštruáciu. Od júla pracujem v zahraničí, môj gyn. povedal, že je to normálne, že mi chýba rodina a že mi pichne vyvolávačku...idem ho zmeniť...Pravidelne cvičím..posilňovanie plus cardio minimálne 5-6 krát do týždňa..Gyn. mi povedal, že s cvičením to nesúvisí, že to mám v hlave, ževraj mi chýba rodina. Ešte mám na vaječníkoch kŕčové žily, preto mi to hapruje. Prosím poraďte mi, mali ste taký problém? Tehotná nie som. Bojím sa,aby nebol potom problém s otehotnením. Ďakujem za rady

monikatn
6. mar 2015

@lilinka156 moja dcéra mávala tiež len každý druhý mesiac, nakoniec jej lekárka našla veľkú cystu na vaječníku predpísala jej HA , cysta zmizla, ale antiku bude brať aj naďalej.

lilinka156
autor
6. mar 2015

Ja som bola na prehliadke v decembri a nic mi nezistil ultrazvukom...

ervenka
6. mar 2015

@lilinka156 nech ti dr. zoberie krv na celkovy rozbor... Vratene stitnej zlazy, zeleza atd....

22beba
6. mar 2015

ja som tiež mavála taký cyklus bol asi 50 dnoví pred pôrodom .. ale aspon bol pravidelný

nutrimas
6. mar 2015

@lilinka156 Ziadajte nech Vam urobia hormonalny profil. Zatial Vam na zaklade pozitivnych skusenosti mozeme odporucit prirodny pripravok, ktr. pomaha harmonizovat hladinu hormonov a to je pupalkovy olej. Je to cisto prirodny za studena lisovany olej, ktr. pomaha pri roznych zenskych problemov. Je vhodne ho uzivat pravidelne a dlhodobo.Skor nez sa rozhodnete pre prip.inu horm. liecbu, vyskusajte prirodne prostriedky:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Taktiez odporucame pitie ajurvedskej kavy Satawari, ma podobne ucinky, neobsahuje kofein. Najdete tiez v nasej ponuke na eshope.

ivetoy
6. mar 2015

jeden vajecnik mas v tahu.....vysetrit

lilinka156
autor
6. mar 2015

@ivetoy ako sa to da vysetrit? Ved som bola u doktora a povedal, ze vsetko je ok

lidl
6. mar 2015

Mona@lilinka16 skus navštivit ineho gynekologa a nechaj si odneho potvrdit diagnozu.

slivka3
6. mar 2015

@lilinka156 Ja som tiez mavala nepravidelny menzes odjakziva zhruba co 6az8tyzdnov,odkedy som bola na endikrinologii a uzivam lieku na stitku,tak ho mam presne co 28dni.
S otehotnenim som problem nemala,obe deti mam na prvy krat.

elienka69
10. mar 2015

@lilinka156 odporúčam navštíviť terapeuta tradičnej čínskej medicíny.

ivetoy
18. mar 2015

@ja neviem ,ale kamoska tiez nieco take mala a jej zistili ,ze jeden vajecnik je nejaky nepriechodny ci co...neviem..