Menštruácia a extrakcia zubu múdrosti

lucy_669
27. jan 2022

Ahojte,zajtra som objednaná na chirurgické odstránenie zubu múdrosti lenže som dostala menštruáciu a teraz neviem či je vhodne ten zub ísť vybrať. Lenže mňa ten zub dosť bolí a potom najbližšie 2 týždne mi nemá kto postrážiť dcéru, myslíte že môžem ísť ťahať zub aj počas menštruácie? Ďakujem

googwife
27. jan 2022

Myslím, že by to vadiť nemalo. Ja som bola počas menzes na trhanie 7mičky a v pohode len som si pre istotu nedávala žiadne lieky od bolesti (ibalgin) ten myslím riedu krv. 😉

diewcatqoo
27. jan 2022

Bola som 2x v zivote na trhanie zubov a vzdy sa ma zubarka pytala, ci nahodou nemam prave menzes. Vraj by to mohlo byt viac prekrvene a viac by som krvacala od zuba. Ale viem, ze niektori zubari toto vobec neriesia.
Mozno si tam radsej zavolaj vopred a uvidis, co ti povedia. Nech nechodis zbytocne.

emmi101
27. jan 2022

Mam vonku sest zubov, ani raz sa ma ziaden zubar na toto nepytal a neriesil. Nemyslim si, ze to moze nejak vzajomne na seba mat vplyv az natolko, ze by bolo nutne odlozit trhanie bolestiveho zubu.

anickaaa6aaa
27. jan 2022

Zub moue viac krvácať a môžeš viac vnimat bolest. Telo je vtedy citlivejšie. Inak by tam nemal byt ziaden problem. Ak boli zub tak nech ide cim skor von aby nevznikol zapal.

lucy_669
autor
27. jan 2022

Ďakujem dievčatá, volala som tam a mám normálne prísť akurát že mám doktorovi povedať že mám menštruáciu 😊