Ahojte.
Dnes mi začala menštruácia zajtra mam ísť na extrakciu osmičky nakoľko ma občas chyti dosť veľká bolesť ale nie stále.
Počula som ze nemusí anesteza zabrať pri menzese alebo budem viac z dasna krvácať.
Aké máte skúsenosti?
Ďakujem
@barborinkamisko mne ju vybrali za 2 minúty, úplná pohoda, žiadna bolesť počas,ani po...nemala som ani nič od bolesti,ale je to určite individuálne 🙂
@janaolas332 super vďaka. 🙂
@barborinkamisko záleží či ti vyberajú spodný alebo hornú, spodné bývajú náročnejšie. Jednu mám za sebou a jedna ma čaká v januári. Prajem ti ľahší priebeh hojenia ako som mala ja, snáď menštruácia nebude mať vplyv
@blondinka95 dolná. Mala som bolesti narezalo sa ďasno ale stále ma chytá bolest . Je celkom pekne vonka ale nie úplne. Tak sa bojím aj ci nebude šiť. :/
@barborinkamisko mne vyberali dve naraz, 4.den menzesu. anesteza ok, krvacanie ok, ale zbytocny diskomfort riesit jedno aj druhe. ale prezila som, hojilo sa pekne, vsetko bolo nakoniec v poriadku. ked len 1 tak by som isla, ale neviem aky silny menzes mavas
@barborinkamisko vravi sa, ze pocas menzesu sa horsie znasa bolest a aj krvacanie je vacsie.
@barborinkamisko nechoď ak to nieje nevyhnutné. Kvôli krvácaniu z rany mne trhali 7 na 4 deň menštruácie a nezastavilo sa mi krvacanie až po 12 hod. 2 osmicky mi ťahali týždeň na to a kvôli tomu krvácaniu použil aj sitie. Šitia sa neboj je to lepšie sa ti neurobí suche lozko aspoň a budeš menej krvácať. Vyberanie stehov neboli 😉
@barborinkamisko zavolala by som zubárovi a poradila by som sa. Ja som mala chirurgickú extrakciu počas 2.dňa ms, krvácala som dosť, ale to nemuselo spolu súvisieť. Ale vraj sa u niektorých žien dlhšie hojí rana.
Mne vždy zubár povedal, že nesmiem mat menzes, keď mi išiel trhať zub.
Extrakcie sa neboj, mne za 2 minuty vytrhol dve osmicky, ale preložila by som to kvôli menštruácii, lebo vraj sa rany zle hoja a je podporená vacsia krvacavost ran. Hlavne nebudeš môcť par dni jest tvrde, čiže si neuzijes vianoce
@barborinkamisko neovplyvnuje anestezu, skor krvacavost. Aspon tak mne bolo povedane. Ze velke vykony sa planuju mimo ms. Mne tahali inak spodnu 8 akutne, este som mala covid a uplne v poho. Do vecera uplne fit, cele trhanie trvalo od podania anestezy asi dve minuty. Necitila som nic, az vecer.
@barborinkamisko Nemám skúsenosti, ale teda šťastné a veselé Ti prajem. Nič moc to takto spolu nevyzerá.