Ahojte,pocas prveho tehu som mala problem so stitnou zlazou.Brala som Euthyrox.Po porode taktiez,az teraz som prestala brat,lebo mi dosiel.Musim si ist dat predpisat a aj na kontrolu.Ide ale o to,ze mi meska menstruacia.Zatial je to este v norme,ale meska oproti predch.mesiacom.Moze to byt tym,ze som prestala brat euthyrox?
Pokiaľ máš spomalenú štítnu žľazu,menzes chodí aj každých 21 dní a je silnejší. Pokiaľ ti štítna produkuje viac hormónov,vtedy menzes môže meškať. Euthyrox nevplyvnuje menzes, ale samotné problémy so štítnou. Je tu skupina žien s problemami štítnej,ak tam uz nie si,pridaj sa.
Jasne ze moze, prva otazka u endo je stale ci je pravidelna ms, kolko trva a vaha-ci so pribrala ci schudla...ak mas predpisany euthyrox tak ho ber, to neni paralen ze ked dojde ta vysadim kym nabavim dalsiu krabicu...rozhadzes sia hormony
Ja som mala nepravidelnú mrchu a zistili mi ,ze níženú činnosť SZ.Ja beriem euthyrox 150 mg roky rokúce a mm je pravidelny od vtedy.Jednoznacne ist k lekárke.Nemali by sa vynehavat tieto lieky ak nemáš lekárne ti požičajú .Urcite nevynehavat .
Ja beriem len 25 a jedenkrat do tyzdna 50 odkedy som bola tehotna.Mrcha nastastie dosla na 32 den,co je u mna nezvycajne,lebo po porode som mala velmibkratke cykly a predtym tak 27dnove.Uz sa chystam k endo.
Ahoj urcite nie, tiez uzivam tieto tabletky asi 15 rokov, kedze mam problemy so stitnou zlazou, a nemaju ziadny vplyv na menstruaciu, jediny problem bol ked som si par dni nedala tabletku ze mi bolo zle..kedze mi chybal potrebny hormon ale to bolo tak vsetko, no pokial si tehotna bolo by fajn aby si ho uzivala pravidelne 😊