Ahojte, chcela by som sa niečo opýtať.... Dostala som menštruáciu.. Prvý a druhý deň mi išla silnejšia menštruácia, pričom boli prítomné aj menšie kusy krvi. Na tretí deň som už mala slabú menštruáciu a teraz už asi druhý deň len špiním.. Môže byť žena pri takej menštruácií tehotná, aj keď z nej idú menšie kusy krvi, alebo je to skôr nejaký zápal? Alebo je to normálne? Pretože som počula, že niektoré ženy majú menštruáciu len 3 dni... Ja som vždy mala silnú menštruáciu aspoň 3 dni a až na štvrtý deň som už mala slabšiu menštruáciu.. Bola som darovať krv 9 dní pred menštruáciou.. Môže to byť aj týmto? Za odpoveďe vopred ďakujem.
@ladylillith neukazuje mi moj prispevok, tak pisem este raz - v jednej teme si sa uz pytala, odpovedali sme ti.. naco zakladas novu temu, ked odpoved uz poznas - nie, nie si tehotna
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
@ladylillith suhlas s @bajana ja mam pocas svojich dni to takto bezne...podla mna sa kvoli zapalu nestresuj a nestresuj sa, ani ked chces otehotniet, prilisna premotivovanost viac skodi....
@steinarka To som zakladala skôr, ako ste mi odpovedali, tak sa ospravedlňujem. 🙂
@steinarka Dá sa táto diskusia nejako vymazať?
@ladylillith kasli na to, ak to bude niekomu na obtiaz, zablokuju to 😉
Nie pokial mas pri ms kusky krvi, cize zrazeniny tehotna rozhodne byt nemozes
"kusy krvi" mavam pocas MS bezne, je to vystelka maternice, ktora sa odlucuje, kedze nedoslo k uhniezdeniu embrya...tehotna pravdepodobne nebudes, zapalu by som sa nebala...podla mna je to uplne normalne 😉