Ahojte,Potrebovala by som pomocť s menom gynekologičky, chodim Mudr Krjak,raz ho zastupovala Mudr žena gynekologička, ale neviem jej meno,bola veľmi prijemná, a mila.vedeli by ste mi pomôcť kto ho zastupuje popripade kde ordinuje ?Ďakujeem
Neni to ani jedna s nich :/
super zdasa mi že by to mohla biť ona, kde ordinuje? 🙂
Aj Lukacova je mlada gyn...vsetky tieto hore su super. Ci uz Manova Trellova S kazdou mam skusenosti. Ale chodim k Vondrakovej, odporucam, ma super system... objednavate sa cez net kde vidite vsetky volne terminy a je aj blizko nemocnice...ma aj sono...
@regina610 Mudr Trellova robi aj v Nr nemocnici ale neviem kde ma ordinaciu, rada by som isla k nej od Krjaka som odisla pretoze on uz neni normalmy
@jasomtusom To je nejaká nová dr.?
@jasomtusom Ďakujem ,pekne nakoniec som prešla do Vrábel Mudr Pavol Kopka, zatial som sním spokojna 😊Ja son ties velmi rada že som od Krjaka odišla,vždy keď som sa ho nieco opýtala sucho mi len odpovedal.... Ano maju toho veľe ale od toho su tu aby nam poradili a pomohly
Dievčatá viete mi povedať, či náhodou Manova nemá niekde ordináciu? Ci už prišla z materskej?
Takže znova, dievčatá viete mi povedať, či náhodou Manova nemá niekde ordináciu? Ci už prišla z materskej?
@jasomtusom ja si myslím, že je ok, však má tuším tri ambulancie, ja len mam nejakú averziu voči doktorom
@danielahamar robi u uharceka 🙂
@zuzicka48 super, a robí, teda má aj služby v nemocnici, či nie?
@danielahamar to ja neviem, chodím k uharcekovi, odtiaľ ju poznám
@zuzicka48 prosim doktorka Trelova je u Doktora Uharceka?
@zuzicka48 OK ale asi len jeden den v tyzdni robi u neho ci normalne?
@jasomtusom keby mi pošleš fotku viem ti povedať ale podla mena nie
@jasomtusom vzdy ked som prišla štvrtok bola tam, minule som bola pondelok a robila iná. Iné dni tam je uharcek
@jasomtusom pan dr s vrabel p kopka,je velmi zlaty a mily dr.zatial mi vo vsetko poradil aj vysiel v ustrety je fakt super
ahojte, nemáte skúsenosti s MuDr Brešťanskou?
podla opisu príjemná a milá ťažko povedať, ale nebola to Vondráková?