Menené sklíčka na okuliaroch - skúsenosti

18. máj 2022

Ahojte, prosím vás očná mi zmenila sklíčka na okuliaroch nakoľko som potrebovala silnejšie... Teraz keď si ich dám mam pocit ze všetko tak pláva alebo sa rozširuje je to v poriadku kým si oči zvyknú alebo to môže byť ze boli zle skontrolovane? Mate niekto nejaké skúsenosti keď meníte sklíčka?

zuzanka1984
18. máj 2022

mne sa zle pozera aj vtedy ked si menim tu istu dioptriu ale ine okuliare, ked mam nahradné.. po pol dni si zvyknes nato

akvi
18. máj 2022

presne ako pise @zuzanka1984 , staci mi zmenit okuliare, ani dioptriu nemusim a mam pol dna problem. Idealne je, ked si hned rano das tie nove okuliare a uz v priebehu dna nemenis, vtedy si lahsie zvyknes. Ale je to otrava. A ja napriklad som zvysenie dioptrie ani nezvladla, vratila som sa vzdy k slabsim, bolela ma neskutocne hlava, ani po par dnoch ziadne zlepsenie, tak som to nesilila a proste mam slabsie..

sojorez
18. máj 2022

Ak bolo velke zvysenie dioptrii, tak ano. Mne zvysila o pol dioptrie, aj po tyzdni mi vsetko plavalo, bolela ma hlava. Tak mi zmenila na stvrt dioptrie, to som znasala uz dobre.

kacena4
18. máj 2022

zalezi ako dlho nosis nove okuliare ak v ramci prveho dna je to ok ak dlhsie ja by som asi riesila nech ta z toho neboli hlava. ale sak tu si si urcila v com sa ti pozera dobre takze to musis mat vyskusane